Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op Een Iphone?

Hoe maak je een screenshot op een iPhone?

Een schermafbeelding maken op iPhone-modellen met Touch ID en een bovenste knop

  1. Druk tegelijkertijd op de bovenste knop en de thuisknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

En nog een vraag, hoe screenshot maken met samsung a52s?

Screenshot nemen met Samsung Galaxy A52 5G Android 11.0

Druk op de zijknop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.
Waar vind ik de screenshots? Waar kan ik mijn screenshot vinden? Zoek naar een Screenshots folder/map in de Galerij of Foto's applicatie.

Wat is een screenshot en hoe doe je dat?

Een screenshot is een afbeelding van uw computerscherm. Om een screenshot te maken druk je op de knop "Print Screen" op je toetsenbord. Dit maakt een foto van je hele scherm. Om een schermafdruk te maken van slechts één venster, drukt u tegelijkertijd op de toetsen "Alt" en "Print Screen". Hoe maak je een knipsel? Er zijn een paar manieren om een snede te maken:
-Met een zaag: Om een rechte zaagsnede te maken, gebruikt u een handzaag, motorzaag of decoupeerzaag. Markeer eerst de zaaglijn met een potlood. Plaats het zaagblad op de lijn en zaag langs de lijn.
Met een mes: Voor een gebogen snede gebruikt u een hobbymes. Markeer eerst de snijlijn met het mes. Snijd vervolgens langs de lijn.
Met een schaar: Voor een gebogen snede gebruikt u een schaar. Knip eerst met de schaar langs de lijn. Knip vervolgens langs de lijn.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waar vind ik mijn Screenshots Windows 10?

De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.
En nog een vraag, hoe scherm opnemen windows? Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.

Hoe maak je een screenshot op een Lenovo?

U kunt ook een screenshot krijgen met de toets Print Screen op het toetsenbord. Normaal gesproken is de toets Print Screen PrtSc of Print Scrn. Raadpleeg de gebruikershandleiding om de juiste sleutel te bepalen, Handleidingen voor Lenovo -producten zoeken en bekijken - ThinkPad , ThinkCentre , ideapad , ideacentre . Hoe print screen maken Lenovo? Houd ingedrukt en druk op "Fn" en "PrtScn" of "Fn", "Ctrl" en "PrtScn" -toetsen om een ​​screenshot van de Lenovo laptop te maken. Als u het actieve venster wilt vastleggen, kunt u in plaats daarvan op "Fn", "Alt" en "PrtScn" drukken.

Hoe maak je een lange screenshot?

Maak zo van een hele pagina een schermafbeelding: Open de pagina waarvan u een schermafbeelding wilt maken, zoals een artikel van SeniorWeb. Druk een seconde lang de Startknop en de aan-uitknop van het apparaat tegelijkertijd in. U maakt een schermafdruk van een gedeelte van de pagina.

Door Rie Bruinius

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik Print Screen laptop? :: Hoe moet je een screenshot maken met een Samsung tablet?
Handige links