Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Een App Niet Kan Openen?

Wat moet je doen als je een app niet kan openen?

Je kunt het cachegeheugen en de gegevens van een app meestal wissen via de app Instellingen van je telefoon. De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie. Je kunt tijdelijk ruimte vrijmaken door gegevens in het cachegeheugen te wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom crashen mijn apps als ik die wil openen?

Google heeft een update uitgerold voor de Android System WebView applicatie. De update veroorzaakt het vastlopen van verschillende apps. Samsung is hiervan op de hoogte. Het probleem kan gebeuren op sommige Samsung Galaxy-apparaten en wordt veroorzaakt door een probleem in Google Webview. Je kunt ook vragen kan geen apps meer openen samsung? Dat doe je als volgt:

  • Ga in Instellingen naar Apps.
  • Android 11: tik op de drie 'streepjes' rechtsboven de lijst met apps, en zet de 'schakelaar' bij Systeem-apps weergeven aan.
  • Android 10: tik op de drie puntjes rechtsboven in beeld, en kies Systeem-apps weergeven.
  • Zoek of scroll naar Android System WebView en kies deze.

Wat moet je doen als een app steeds stopt?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als een app blijft stoppen:
1. Start uw apparaat opnieuw op. Dit kan helpen als de app problemen heeft met laden.
2. Wis de cache van de app. Dit kan helpen als de app problemen heeft met het laden van gegevens.
3. Update de app. Dit kan helpen als er een bug in de app zit waardoor hij vastloopt.
4. Verwijder de app en installeer deze opnieuw. Dit kan helpen als de app corrupt is of als er bestanden ontbreken.
5. Neem contact op met de ontwikkelaar van de app. Dit is de beste optie als je er niet achter kunt komen waardoor de app vastloopt. Zij kunnen je misschien helpen het probleem op te lossen. Kan app niet meer vinden op iPhone? Het is mogelijk dat de app is verplaatst naar een andere locatie op het startscherm van uw iPhone, of dat hij is verwijderd. Om te controleren of de app is verplaatst, veegt u naar links of rechts over uw startscherm tot u de app vindt. Als de app niet langer op uw startscherm staat, is deze mogelijk verwijderd. Om te controleren of de app is verwijderd, opent u de App Store en zoekt u naar de app. Als de app niet meer beschikbaar is in de App Store, is hij verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Kan Google app niet openen?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen

  • Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  • Check je opslagruimte.
  • Check op Android-systeemupdates.
  • Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  • Sluit de Play Store en open de app opnieuw.
Waarom crashen mijn apps iPhone? Je iPhone heeft bijvoorbeeld te weinig geheugen of de app stelt te zware eisen aan je toestel. In de App Store kun je heel wat klachten lezen over crashende apps. Dat gebeurt bijvoorbeeld als er een nieuwe iOS-versie is verschenen en de app nog niet goed is aangepast.

Kan een iPhone crashen?

Een crashende iPhone kan meerdere oorzaken hebben. Dit zijn snelle tips om problemen op te lossen, ongeacht de oorzaak: Verwijder de app uit het recente geheugen van de iPhone en start hem opnieuw op. Dit doe je via het multitaskingscherm, door de app omhoog te vegen. Vervolgens, wat moet je doen als je iphone glitch? Als het scherm zwart of vastgelopen is

  1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
  2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
  3. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  4. Als uw telefoon niet kan worden ingeschakeld, volgt u deze stappen om de hardware te controleren en de telefoon op te laden.

Waarom stoppen apps steeds Samsung?

Wat kan ik hieraan doen? A: Samsung is op de hoogte van dit fenomeen dat op Galaxy-apparaten kan verschijnen in combinatie met een Google Webview-probleem en dit probleem is al opgelost met de laatste app-updates van Android-System Webview en Chrome, versie 89.0.4389.105.

Door Kester

Vergelijkbare artikelen

Waarom loopt een app vast? :: Waarom krijg ik mail terug?
Handige links