Huis > W > Welke Windows Onderdelen In Of Uitschakelen?

Welke Windows onderdelen in of uitschakelen?

Klik op de knop Start. Klik op Configuratiescherm. Klik op Programma's. Klik op Windows-onderdelen in- of uitschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Welke processen kan ik uitschakelen Windows 10?

Ga naar Uitvoeren (Windows +R), tik msconfig , druk op enter en ga naar het tabblad Opstarten om het automatisch starten van programma's te beëindigen. In Windows 10 ga je in Taakbeheer naar het tabblad Opstarten, zoek je de service en kies je met de rechtermuisknop voor Uitschakelen. Mensen vragen ook: hoe kan ik het opstarten van windows 10 versnellen? Snel opstarten inschakelen

Ga naar het Configuratiescherm en kies Energiebeheer. Klik in het linker paneel op Het gedrag van de aan/uit-knoppen bepalen en selecteer Instellingen wijzigen die momenteel niet beschikbaar zijn. Zet onder Instellingen voor afsluiten een vinkje bij Snel opstarten inschakelen (aanbevolen).

Dit in overweging nemend, waar vind ik geinstalleerde programma in windows 10?

Om geïnstalleerde programma's in Windows 10 te vinden, opent u het menu Start en klikt u op Instellingen. Klik in het venster Instellingen op de categorie Systeem. Klik in het venster Systeem op de optie Apps & functies in de linker zijbalk. Het venster Apps & functies toont een lijst met alle programma's en apps die op uw computer zijn geïnstalleerd. U kunt de zoekbalk bovenaan het venster gebruiken om een specifiek programma of app te vinden, of u kunt door de lijst bladeren om het programma of de app te vinden die u zoekt. Vervolgens, wat zijn optionele onderdelen? Er zijn veel optionele onderdelen die bij een computer kunnen worden gebruikt, maar enkele van de meest voorkomende zijn een printer, een scanner en een externe harde schijf. Hoewel deze niet essentieel zijn voor de werking van een computer, kunnen ze het nut ervan sterk verbeteren. Met een printer kunt u bijvoorbeeld documenten en foto's afdrukken, terwijl een scanner kan worden gebruikt om documenten of afbeeldingen te digitaliseren. Een externe harde schijf kan extra opslagruimte bieden voor bestanden en programma's, en kan ook worden gebruikt om een back-up te maken van gegevens in geval van een computerstoring.

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Welke programma's kan ik uitzetten bij Opstarten?

Automatisch opstarten aan- en uitzetten

  • Klik op de Startknop.
  • Klik op het tandwiel om naar de Instellingen te gaan.
  • Klik op Apps.
  • Klik op Opstarten.
  • Er volgt een lijst van programma's en apps die automatisch opstarten. Klik op het schuifje achter elk programma om het wel of niet tegelijk met de pc te laten starten.
Dit in overweging nemend, welke apps kun je verwijderen windows 10? Klik op Instellingen in het menu. In de Windows-instellingen, klik op Apps. Klik in het linker menu op Apps en onderdelen. Hier kunt u onnodige apps verwijderen.

Vervolgens, hoe zet je achtergrondprocessen uit?

Beëindig achtergrondprocessen met Taakbeheer

Taakbeheer geeft een overzicht van achtergrond- en Windows-processen op het tabblad Processen. Als zodanig kunt u achtergrondprocessen daar snel beëindigen door ze te selecteren en op te klikken Einde taak . Dat zal in ieder geval tijdelijk de achtergrondservices stoppen.
Dus, hoe computer opschonen windows 10? Typ schijfopruiming in het zoekvak op de taakbalk en selecteer Schijfopruiming in de lijst met resultaten. Selecteer het station dat je wilt opschonen en selecteer vervolgens OK. Selecteer onder Te verwijderen bestanden de bestandstypen die je wilt verwijderen.

Dus, waarom duurt het opstarten van windows 10 zo lang?

Achtergrondprogramma's. Als het opstarten van de computer erg lang duurt kan het zijn dat er (te) veel programma's op de achtergrond. Voorbeelden van deze programma's zijn basissysteemprocessen, antivirussoftware, systeemhulpprogramma's en andere eerder geïnstalleerde software. gestart worden.

Door Lydon

Vergelijkbare artikelen

Waarom start mijn computer zo traag op? :: Hoeveel afleveringen Mighty truckers?
Handige links