Huis > W > Waar Kan Je Tlc Terugkijken?

Waar kan je TLC terugkijken?

TLC programma's die je gemist hebt terugkijken

Je kunt alle programma's en series die je gemist hebt terugkijken bij de zender TLC door een abonnement op discovery+ te nemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is er vandaag op een?

​TV Gids van EEN - maandag (16/05/2022)

  • 12:00 Lentebeelden. Magazine - duiding Ontdekking.
  • 12:20 Dagelijkse kost. Seizoen 12 Een perfect gegrilde lamskroon op de barbecue met...
  • 12:35 Blokken. Debat.
  • 13:00 Het Journaal.
  • 13:30 Iedereen Beroemd.
  • 13:55 Thuis.
  • 14:20 Clips.
  • 14:45 Joanna Lumley's Hidden Caribbean: Havana to Haiti.
Wat is de TV zender TLC? TLC is een Amerikaanse televisiezender die sinds 2011 in Nederland op televisie te zien is. De zender heette voorheen The Learning Channel en is sinds 1991 als themakanaal een onderdeel van Discovery Channel. TLC wordt in Nederland uitgezonden Discovery Benelux.

Hoe kun je tv kijken via internet?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u tv kunt kijken via internet. Eén manier is om een televisie met internetverbinding te gebruiken, waarmee u toegang krijgt tot online streamingdiensten zoals Netflix of Hulu. Een andere manier is het gebruik van een streaming mediaspeler, die verbinding maakt met uw tv en u toegang geeft tot online streamingdiensten. Tot slot kunt u uw computer gebruiken om tv te kijken via internet door websites te bezoeken die online streaming van tv-programma's en films aanbieden. Daarvan, heeft kpn tlc? kpn heeft geen tlc.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar kan ik 90 Days fiance kijken?

Het eerste seizoen van 90 Day Fiancé: Self-Quarantined is nu exclusief te zien op discovery+. Vervolgens, hoe kun je tv-kijken op je laptop? Je kunt hiervoor wel BVN.tv gebruiken. Abonnees van Videoland kunnen live kijken naar de zenders RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8. Bij de meeste providers (internetaanbieders) kun je ook online tv-kijken op je laptop. In de webbrowser bekijk je dan alle zenders die je ook op de tv ontvangt.

Wat kost D play?

Wat kost DPlay/Discovery+?

Een abonnement op Dplay (binnenkort Discovery+) kost €39,99 per jaar of €3,99 per maand. Er is ook een gratis variant waarbij je een klein deel van het totale aanbod kunt kijken met reclames.
Dus, heeft wel wat tlc nodig? TLC is een prachtige Engelse uitdrukking. Die staat voor Tender Love and Care. Vrij vertaald: een beetje liefde en zorg. Maar TLC kun je ook vertalen als Techniek, Content en Links.

En nog een vraag, kan ik tv kijken op mijn telefoon?

Tv-kijken via telefoon met NLZIET

Als je een smartphone hebt, met iOs of Android, kun je live tv-kijken, terugkijken en vooruitkijken naar 37 zenders van de Nederlandse tv. Een goede internetverbinding is hierbij een must. Het enige wat je hoeft te doen, is de app installeren op je telefoon.

Door Jacquenette

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Secret Judge? :: Waarom start mijn computer zo traag op?
Handige links