Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Adverteren Op Facebook?

Waarom kan ik niet adverteren op Facebook?

Vaststellen waarom een promotie niet beschikbaar is

Ga naar je Facebook-pagina. Ga naar het bericht dat je wilt promoten en beweeg de muisaanwijzer over Promotie niet beschikbaar. Je krijgt een tip te zien met informatie over waarom je het bericht niet kunt promoten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn advertenties zien op facebook?

De resultaten van je gepromote bericht bekijken:

  1. Ga naar je Facebook-pagina.
  2. Selecteer boven aan je pagina.
  3. Selecteer Beheren.
  4. Zoek je advertentie en tik erop. Je moet mogelijk eerst op Alles weergeven tikken.
  5. Scrol naar het gedeelte Resultaten van je promotie en tik op Gedetailleerde resultaten weergeven.
Wat is een bericht promoten? Als je een bericht promoot, wordt dit weergegeven in het Facebook-overzicht van je doelgroep als een advertentie. Je kunt ook Instagram selecteren als advertentieplaatsing voor je gepromote bericht.

Bovendien, hoe maak je een gesponsord bericht op facebook?

Er zijn een paar verschillende manieren om een gesponsorde post op Facebook te maken. De eerste manier is om een bericht te maken vanuit je persoonlijke account en vervolgens het bericht te boosten. Om dit te doen, moet je een Facebook-pagina voor je bedrijf aanmaken. Zodra je een pagina hebt ingesteld, kun je een bericht maken en vervolgens op de knop "Boost Post" klikken. Zo kun je je doelgroep, budget en duur van de advertentie selecteren.
Een andere manier om een gesponsorde post op Facebook te maken is door een advertentie rechtstreeks vanaf je bedrijfspagina te maken. Hiervoor moet je op de knop "Advertentie maken" aan de linkerkant van het scherm klikken. Van daaruit kunt u uw advertentiedoelstelling, doelgroep, budget en duur selecteren.
Tot slot kun je ook een gesponsorde post maken via de Ads Manager-tool van Facebook. Om dit te doen, moet je een campagne maken en vervolgens de advertentiedoelstelling "Gesponsorde verhalen" selecteren. Van daaruit kunt u uw doelgroep, budget en duur selecteren. Hoe gratis adverteren op Facebook? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u gratis kunt adverteren op Facebook. Eén manier is om een Facebook-pagina voor uw bedrijf aan te maken en vervolgens regelmatig updates over uw producten of diensten te plaatsen. U kunt ook een link naar uw website op uw Facebook-pagina. Een andere manier om gratis te adverteren op Facebook is om lid te worden van relevante Facebook-groepen en vervolgens relevante informatie over uw bedrijf te posten in de groepsdiscussies.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom promotie niet goedgekeurd Instagram?

Als je problemen ondervindt met het promoten van berichten en verhalen op Instagram, kan dit de volgende oorzaken hebben: Je gebruikt geen professioneel account. Om advertenties te maken op Instagram, moet je je persoonlijke profiel omzetten in een professioneel account. Je bent geen paginabeheerder. Hoe kan ik mijn Facebook groep promoten? Je Facebook groep promoten via je 'assets' – Deel je groep via Twitter, Pinterest, Instagram, je blog, je mailinglijst etc. Nodig je vrienden uit om deel te nemen aan je groep – Dit kan heel eenvoudig via Facebook groepen. Je kunt je vrienden stuk voor stuk uitnodigen.

Hoe maak ik een advertentie op Instagram?

Instagram selecteren als plaatsing voor je advertenties:

  1. Ga naar Advertentiebeheer.
  2. Selecteer Maken.
  3. Kies een doelstelling waarvoor Instagram wordt ondersteund als advertentieplaatsing.
  4. Selecteer Doorgaan.
  5. Vul de informatie voor je advertentieset in.
Mensen vragen ook: waar kan ik advertenties vinden? Via Facebook Ad Library is het mogelijk om advertenties in te zien van pagina's die op Facebook, Instagram, Messenger en andere partnerprogramma's van Facebook adverteren. Zelfs als de advertenties in eerste instantie niet getoond worden aan jou, omdat je niet behoort tot de doelgroep, kun je ze toch inzien.

Hoe vanuit Messenger naar advertentie?

Een advertentie met de doelstelling Verkeer maken

Klik in het gedeelte Verkeer op Messenger. Kies je doelgroep, plaatsingen en bestedingslimieten, en klik op Doorgaan. Voltooi het bewerken van je advertentie en klik op Bevestigen.

Door Giffy Sohanpal

Vergelijkbare artikelen

Wat houdt adverteren in? :: Hoe werkt een Mini Projector?
Handige links