Huis > W > Waar Kan Je Een Psp Kopen?

Waar kan je een PSP kopen?

Bij RetroPlaystationKopen.nl vind je een uitgebreid aanbod aan voordelige Playstation consoles. Bestel een refurbished Playstation Portable voor een mooie prijs. We hebben ons PSP assortiment opgedeeld in twee groepen. Bij Consoles & Accessoires vind je alle handhelds, controllers, kabels, en andere accessoires.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is de nieuwste PSP?

De PSP-E1000 ziet er nóg strakker en sexier uit. Beleef het ene avontuur van hoogstaande kwaliteit na het andere, tegen een betaalbare prijs. Hoeveel PSP zijn er verkocht? PSP

PlayStation Portable
TypeDraagbare spelcomputer
GeneratieZevende generatie
Verkochte eenheden80,75 miljoen ()
Technische gegevens

Wat is een PSP nummer?

PSP-nummers zijn unieke identificatienummers die aan elk PlayStation Portable (PSP)-systeem worden toegekend. Het PSP-nummer wordt gebruikt om een specifiek PSP-systeem te identificeren wanneer je verbinding maakt met het internet of bepaalde soorten games speelt. Men kan zich ook afvragen: welke soorten psp zijn er? De PlayStation Portable (PSP) is een draagbare spelconsole die door Sony Computer Entertainment is ontwikkeld en op de markt gebracht. Hij werd voor het eerst uitgebracht in Japan op 12 december 2004 en in Noord-Amerika op 24 maart 2005. De PSP was de krachtigste draagbare console toen hij voor het eerst werd uitgebracht. Hij werd opgevolgd door de PlayStation Vita, die in 2011 werd uitgebracht.
De PSP werd gemaakt om te concurreren met de Nintendo DS, en als zodanig heeft het veel vergelijkbare functies. De PSP heeft een 4,3-inch breedbeeld LCD-scherm en een ingebouwde stereoluidspreker. De PSP kan spellen, films, muziek en foto's afspelen. De PSP heeft ook een webbrowser en kan verbinding maken met het internet. De PSP wordt gevoed door een batterij en kan worden opgeladen via een USB-kabel.
Er zijn twee soorten PSP-modellen: de PSP-1000, het oorspronkelijke model, en de PSP-2000, een slanker en lichter model. De PSP-3000 is een nieuwer model dat een ingebouwde microfoon en een helderder scherm heeft.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar kan ik nog een PlayStation 5 kopen?

Waar kun je de PS5 kopen?

  • Coolblue. Bij Coolblue is de voorraad op en het is niet bekend wanneer er weer een nieuwe lading aan PS5's komt.
  • Bol.com. De PlayStation 5 is al een tijdje niet leverbaar.
  • Amazon.
  • MediaMarkt.
  • BCC.
  • Nedgame.
  • PS5 DualSense-controller: €69,98 bij MediaMarkt.
  • PS5 HD Camera: €51,75 bij Bol.com.
En nog een vraag, hoe duur is een switch? Nintendo Switch Prijs

De Nintendo Switch heeft een adviesprijs van € 329. Er zijn winkels (zoals NedGame en Bol.com) die onder die prijs zitten en de Nintendo Switch aanbieden voor € 319, een korting van 10 euro.

Vervolgens, wat kost de ps5?

De digitale versie van de PS5 kost € 399,99, waar de normale versie een prijs van € 499,99 krijgt. Dit zijn consoles zonder meegeleverde games. Het is nog niet bekend of Sony PS5-bundels gaat uitbrengen. Kijk voor meer informatie over het reserveren van de PS5 bovenaan deze pagina. Hoe duur is een PS Vita? Playstation Vita

Playstation Vita

TitelPlayStation Vita Slim Console
Los Prijs$151.00
CIB Prijs$157.70
Nieuw Prijs$205.00
Nog 50 kolommen

Bovendien, wat is de meest verkochte spelcomputer?

1 – Playstation 2 – Sony – 2000 − 155+ miljoen verkocht.

Door Vivianna Ganpat

Vergelijkbare artikelen

Wat is de PSP? :: Hoe duur is een PS Vita?
Handige links