Huis > W > Waar Kan Je Playstation Plus Kopen?

Waar kan je PlayStation Plus kopen?

WinkelCijferPrijs
Gameshop Twente7.4€ 54.00
Game Mania8.2€ 59.98
Bol.com8.4€ 59.99
MediaMarkt6.9€ 59.99

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

En nog een vraag, wat kost 1 maand ps plus?

PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elke maand automatisch een bedrag van 8,99€ in rekening wordt gebracht. Vervolgens, hoe koop je 1 maand ps plus? PlayStation Plus 1 maand PSN kaart voor PS4 en PS5 (NL)

Bestel veilig online bij Game Mania en ontvang de code direct in je mailbox. 24 uur per dag simpel & snel. Daarnaast spaar je alleen bij Game Mania coins en ontvang je korting met Game Mania XP. Deze code geeft je recht op 1 maand PlayStation Plus.

Dit in overweging nemend, wat kost ps online?

Aangenomen dat je doelt op de kosten van de ps online dienst, die kost 20 dollar per maand. Deze dienst biedt toegang tot online multiplayer gaming, evenals andere functies zoals cloudopslag en exclusieve kortingen. Hoe koop je PS Plus met je portemonnee? Om PS Plus met je portemonnee te kopen, moet je eerst een betaalmethode aan je account toevoegen. Ga hiervoor naar de PlayStation Store en selecteer 'Geld toevoegen'. Vanaf hier kun je ervoor kiezen om geld toe te voegen via creditcard/debetkaart, PayPal of PlayStation Network Card. Zodra je een betaalmethode hebt toegevoegd, kun je naar de PS Plus-abonnementspagina gaan en 'Abonneren' selecteren.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kun je online spelen zonder PlayStation Plus?

Voor de meeste online multiplayer-games op PS4 en PS5 is een PlayStation Plus-abonnement vereist. Maar er zijn een paar games, zoals Call of Duty: Warzone, Fortnite en Apex Legends, waarvoor je geen abonnement nodig hebt. Ga naar de PlayStation Store om te zien of PlayStation Plus vereist is voor online spelen. Dit in overweging nemend, welke games zijn gratis met playstation 4? Tot die tijd kunnen we de gratis games van maart nog claimen:

  • Ark: Survival Evolved | PS4.
  • Team Sonic Racing | PS4.
  • Ghostrunner | PS5.
  • Ghost of Tsushima: Legends | PS4 & PS5.

Wat kun je met een PlayStation Plus abonnement?

(Pocket-lint) - PlayStation Plus is de maandelijkse abonnementsdienst van Sony die vereist is om online te kunnen spelen op PlayStation 4- en PS5-consoles. Het geeft ook toegang tot gratis games elke maand, evenals grote kortingen op games die via de PlayStation Store zijn gekocht. Waarom kan ik niet met iDEAL betalen op PS4? Mocht je problemen hebben met iDEAL of gebruik je deze betaalmethode liever niet, dan is er ook een mogelijkheid om PayPal te gebruiken. Om deze methode te gebruiken log je eerst in op je account en daarna ga je naar 'Betalingen beheren'. Kies 'Betaalmethode toevoegen' en daarna voor 'Opwaarderen met PayPal.

Hoeveel kost 6 maanden PS Plus?

NaamInhoudKosten
Plus PremiumAlles van Essential en Extra Streamen van PS3-games Downloaden en streamen van PSX-, PS2- en PSP-games Trials van games€ 16.99 per maand € 49,99 per kwartaal € 119,99 per jaar

Door Uchida

Vergelijkbare artikelen

Waarom betalen voor online PS4? :: Wat is de PSP?
Handige links