Huis > H > Hoe Kan Ik Een Pst-Bestand Openen?

Hoe kan ik een PST-bestand openen?

Een PST-bestand openen

  1. Wijs Openen aan in het menu Bestand en klik op Outlook-gegevensbestand.
  2. Klik op het PST-bestand dat u wilt openen en klik op OK. Opmerking: De naam van de map die aan het gegevensbestand is gekoppeld, verschijnt in de mappenlijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat betekent PST Outlook?

Een PST-bestand (Personal Storage Table) is een gegevensbestand met data uit Microsoft Outlook, zoals e-mails, contactpersonen en afspraken. PST bestanden kunnen worden geopend met of zonder Outlook. Je kunt ze ook importeren in Gmail. Waar staan de PST bestanden? De locatie van het PST-bestand hangt af van uw versie van Outlook, uw versie van Windows en hoe u het account hebt ingesteld of het PST-bestand hebt gemaakt. U vindt het PST-bestand op een van de volgende locaties: Windows 10 station:\Gebruikers\<gebruikersnaam>\AppData\Local\Microsoft\Outlook.

Wat is het verschil tussen Ost en PST?

Ost en PST zijn beide typen bestanden die worden gebruikt om gegevens op te slaan. Ost-bestanden worden gebruikt om gegevens op een Microsoft Exchange Server op te slaan, terwijl PST-bestanden worden gebruikt om gegevens op een lokale computer op te slaan. Het belangrijkste verschil tussen de twee bestandstypen is dat Ost-bestanden veel groter zijn dan PST-bestanden. Ost-bestanden kunnen tot 50 GB groot zijn, terwijl PST-bestanden doorgaans slechts 2 GB groot zijn. Ost-bestanden zijn ook veel complexer dan PST-bestanden, omdat ze veel meer gegevens bevatten. Hoe PST-bestand importeren Outlook 2010? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een PST-bestand kunt importeren in Outlook 2010, afhankelijk van uw specifieke behoeften en instellingen. Eén manier is om de Wizard Importeren en Exporteren te gebruiken. Hiervoor opent u Outlook en gaat u naar Bestand > Importeren en Exporteren. In de wizard Importeren en exporteren selecteert u "Importeren uit een ander programma of bestand" en klikt u op Volgende. Selecteer "Outlook-gegevensbestand (.pst)" en klik op Volgende. Kies het PST-bestand dat u wilt importeren en selecteer of u alle gegevens of alleen geselecteerde items wilt importeren. Klik op Voltooien om het importeren te voltooien.
Een andere manier om een PST-bestand te importeren is door het naar Outlook te slepen. Open hiervoor het PST-bestand in Windows Verkenner en open vervolgens Outlook. Ga in Outlook naar het tabblad Bestand en selecteer Openen & Exporteren > Importeren/Exporteren. In de wizard Importeren en exporteren selecteert u "Importeren uit een ander programma of bestand" en klikt u op Volgende. Selecteer "Outlook-gegevensbestand (.pst)" en klik op Volgende. Kies het PST-bestand dat u wilt importeren en selecteer of u alle gegevens of alleen geselecteerde items wilt importeren. Klik op Voltooien om het importeren te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dit in overweging nemend, hoe maak ik een backup van mijn outlook mail?

Een back-up van uw e-mail maken

  1. Selecteer Bestand > Openen en exporteren > Importeren/exporteren.
  2. Selecteer Exporteren naar bestand en selecteer Volgende.
  3. Selecteer Outlook-gegevensbestand (.
  4. Selecteer de e-mailmap waarvan u een back-up wilt maken en selecteer Volgende.
Dienovereenkomstig, hoe groot mag een pst bestand zijn? De totale grootte van PST- en OST-bestanden heeft een vooraf geconfigureerde limiet van 50 GB. Deze limiet is groter dan de limiet voor Unicode PST- en OST-bestanden in Outlook 2007 en Outlook 2003.

En nog een vraag, waar vind ik het adresboek in outlook?

Een adresboek weergeven

  1. Kies op het tabblad Start in de groep Zoeken de optie Adresboek.
  2. Kies in de lijst Adresboek het adresboek dat u wilt weergeven.
Waar kan ik mijn Outlook account vinden? Als u de optie Profiel of Account niet ziet, kunt u deze openen op https://account.microsoft.com/. Als u Afmelden niet ziet, kunt u ook Handmatig afmelden. Vergeet niet alle browservensters te sluiten.

Dienovereenkomstig, waar staan de bestanden van windows 10 mail?

De mails zitten in submappen van C:\Users\<username>\AppData\Local\Comms\Unistore\data , voor verdere details zie die link.

Door Zelde

Vergelijkbare artikelen

Waar staan Outlook bestanden op Mac? :: Wat is 8am PT in Netherlands?
Handige links