Huis > W > Waar Staat De Puk-Code Op De Simkaart?

Waar staat de PUK-code op de simkaart?

De 'puk' in pukcode staat voor Personal Unlock Key, oftewel: persoonlijke ontgrendelcode. Met deze code deblokkeer je een geblokkeerde simkaart. Een pukcode bestaat altijd uit acht cijfers en is niet aan te passen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn puk-code opvragen proximus?

4 reacties

  1. Open de MyProximus-app.
  2. Tik op Producten.
  3. Scrol naar beneden en tik op je gsm-nummer.
  4. Scroll naar beneden en tik op Simkaartnummer en pukcode.
  5. Je ziet nu de pukcode voor dit nummer.
  6. Geef de pukcode in op de geblokkeerde gsm en kies een nieuwe pincode.
Vervolgens, hoe pukcode invoeren samsung? Je kunt op de website van je provider achterhalen hoe de pukcode op te vragen is. Dit kan soms online, maar soms moet je bellen naar de klantenservice. Je kunt ook direct naar de klantenservice van je telecomprovider bellen om te vragen hoe je je pukcode kunt achterhalen.

Wat moet je doen als je simkaart is vergrendeld?

Als uw SIM-kaart geblokkeerd is, moet u contact opnemen met uw provider om deze voor u te laten deblokkeren. Je kunt ook vragen is simkaartnummer hetzelfde als pukcode? Een SIM-kaartnummer is niet hetzelfde als een PUK-code. Een PUK-code is nodig om een SIM-kaart te ontgrendelen die geblokkeerd is vanwege onjuiste PIN-invoer.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Daarvan, wat te doen als je pin en puk code vergeten bent?

Niet iedereen heeft altijd de puk code bij de hand. Bent u uw puk code kwijt? Probeer in dat geval niet zelf op goed geluk een code in te voeren, want na negen pogingen wordt uw simkaart definitief geblokkeerd. Het enige wat u dan kunt doen is een nieuwe simkaart aanvragen bij uw provider en hier betaalt u kosten voor. En nog een vraag, hoe vind ik het nummer van mijn simkaart? De provider bepaalt de pincode of puk code. Ben je de code vergeten, dan is het verstandig te controleren of je de begeleidende brief van de provider nog hebt. Daarin staat vaak de pin- of puk code vermeld. Vaak biedt de brief de oplossing voor een vergeten pincode.

Dienovereenkomstig, wat is mijn sim code kpn?

De standaardpincode van je simkaart is 0000. Heb je de pincode aangepast en ben je deze kwijt? Vul dan een verkeerde pincode in totdat je toestel om een pukcode vraagt. De pukcode bekijk je in MijnKPN. Daarvan, wat is een lijnnummer bij proximus? Het lijnnummer is je telefoonnummer of referentienummer zoals vermeld in de brief die de activering van tv-abonnement bevestigde, of als je Fiber hebt, de 9 cijfers van je tv-referentienummer. Proximus TV is nu ingesteld!

Dus, hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Wanneer je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd wordt je simkaart geblokkeerd. Je hebt dan de puk code nodig, deze acht cijferige code kun je vinden onder de grijze kraslaag op je simkaart.

Door Ofelia Preseren

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik ik een pukcode? :: Wat is het beste gratis Office-pakket 2021?
Handige links