Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Je Pukcode Niet Meer Weet?

Wat moet je doen als je je pukcode niet meer weet?

Dan kunt u de puk code opvragen bij uw mobiele provider. Wanneer u de puk code opvraagt bij de provider, zullen zij deze aan u doorgeven. Zo kunt u daarna weer zorgeloos genieten van uw smartphone!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Is Simkaartnummer hetzelfde als pukcode?

Iedere simkaart heeft een eigen nummer, een zogeheten ICC-ID (Integrated Circuit Card ID). Dit nummer bestaat een reeks van zo'n 13 cijfers, letters en tekens. Het nummer valt te herkennen aan de eerste vier cijfers, namelijk '8931'. Een simkaartnummer is dus niet hetzelfde als een pukcode of een pincode. Waar vind ik de pukcode van mijn Samsung? De PUK-code staat op het kaartje dat bij je simkaart kwam, waar ook de eerste pincode van de simkaart op staat. Je kunt hem ook opvragen bij je provider. Kijk daarvoor op de website van je provider.

Hoe ontgrendel je sim op iPhone?

Als u uw iPhone moet ontgrendelen zodat u hem bij een andere provider kunt gebruiken, zijn er een paar verschillende manieren waarop u dat kunt doen. Een optie is om contact op te nemen met uw huidige provider en hen te vragen uw iPhone voor u te ontgrendelen. Als je een huidige AT&T-klant bent, kun je naar hun website gaan en een online formulier invullen om een unlock aan te vragen.
Als je momenteel geen contract hebt met een provider, of als je provider je iPhone niet voor je wil ontgrendelen, kun je proberen rechtstreeks contact op te nemen met Apple. U kunt dit doen door naar hun ondersteuningswebsite te gaan en een online formulier in te vullen.
Er zijn ook een aantal diensten van derden die beweren uw iPhone te kunnen ontgrendelen, maar wij kunnen voor geen van hen instaan. Wees voorzichtig als u besluit om deze route te gaan, en zorg ervoor dat u uw onderzoek doet voordat u geld overhandigt. Mensen vragen ook: wat moet je doen als je simkaart is vergrendeld? Als uw SIM-kaart geblokkeerd is, moet u contact opnemen met uw provider om deze te deblokkeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, hoe ziet een puk code eruit?

Je pukcode heb je alleen nodig wanneer je 3 keer een verkeerde pincode hebt ingevoerd. Het is een soort extra beveiligingsmethode om te voorkomen dat iemand anders met jouw nummer aan de haal gaat. Je kunt je pukcode vinden op de kaart waarop je je simkaart hebt uitgedrukt. Daarvan, wat als je 3x verkeerde pincode telefoon? Je hebt drie pogingen om de juiste pincode in te voeren. Vul je de pin drie keer fout in? Dan wordt de simkaart geblokkeerd. Je kunt met de simkaart dan niet mobiel bellen, sms'en en internetten.

Dienovereenkomstig, waar staat simkaartnummer op simkaart?

Het simkaartnummer staat afgebeeld op je simkaart. Haal hiervoor de simkaart uit je telefoon, tablet of modem. Naast de goudgekleurde chip op je simkaart staan een aantal cijfers. Dit is je simkaartnummer. Wat dit betreft, wat kan ik zien wat er op mijn simkaart staat? Je simkaart bevat de volgende informatie:

  • Pincode - Je telefoon is vergrendeld als je hem opstart.
  • Pukcode - Heb je drie keer achter elkaar de pincode fout ingevoerd?
  • Simkaartnummer - Het simkaartnummer staat op je simkaart.
  • Telefoonnummer - Je telefoonnummer is gekoppeld aan je simkaart.

Men kan zich ook afvragen: waar kan ik mijn simkaartnummer vinden?

Android:

  1. Open de Google Play-app en download 'SIM Card' (gratis)
  2. Open de applicatie en ga naar het tabblad 'Information'.
  3. Het nummer van je SIM-kaart wordt weergegeven onder 'Sim Card serial number (ICCID)'

Door Thirza Nederostek

Vergelijkbare artikelen

Hoe PUK code invoeren Samsung? :: Hoeveel nummers heeft een pukcode?
Handige links