Huis > W > Waar Vind Ik De App Van Radio 2?

Waar vind ik de app van Radio 2?

Ook de streams Radio 2 Bene Bene (met de beste muziek van bij ons) en Radio 2 Unwind (perfect om te ontspannen) kun je via de Radio 2-app beluisteren. Klik op het rode pijltje dat naast Radio 2 Bene Bene of Radio 2 Unwind staat, net onder het gele pijltje om Radio 2 te starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, hoe bericht sturen naar radio 2?

Het algemeen nummer van VRT is 02/741 31 11. De Madammen bereik je het vlotst via [email protected]. Het mailadres van De Inspecteur is [email protected]. Ook op de Facebookpagina van beide programma's kan je terecht met vragen en opmerkingen. Kan Radio 2 app niet openen? Wat als ik de app al heb? Dan volstaat het om de 'oude' app te updaten. Surf naar app.radio2.be. Je toestel weet dat je de app al hebt geïnstalleerd en stelt voor om die bij te werken.

Wat is Radio bene bene?

Radio bene bene is een Nederlandse zender die zich richt op een breed publiek met een interesse in kunst, cultuur en maatschappij. Het is een onafhankelijke, niet-commerciale zender die gefinancierd wordt door donaties. Dienovereenkomstig, is de vrt app gratis? Volgens de App Store is de VRT app gratis.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, hoe stuur je een bericht naar top 2000?

Dat kan, want als je NPO Radio 2 app downloadt en tijdens de Top 2000 een berichtje stuurt, lees je hem misschien wel terug op tv.

  1. iOS: Download de NPO Radio 2 app.
  2. Android: Download de NPO Radio 2 app.
Welke app voor Top 2000? Als je niet via de radio kunt luisteren, kun je de Top 2000 ook 24 uur per dag live volgen op NPO Start, NPO 1 extra en op de website van Radio2. Je kunt de Top 2000 ook volgen in de NPO Radio 2 app.

Trouwens, hoe stel je een dab+ radio in?

Wanneer je de digitale DAB+ radio voor het eerst aanzet, schuif dan de antenne van de radio uit en zet de radio op een plek waar de ontvangst van DAB+ goed is. Druk vervolgens op 'auto scan' om alle DAB+ radiostations in jouw regio in het geheugen op te slaan. Daarvan, waar zit radio 2 op dab +? in de regio Dendermonde, Aalst, Temse op 90.7 MHz. in het Waasland op 89.8 MHz. in West-Vlaanderen op 100.1 MHz.

Dus, wat is bene bene radio 2?

Radio 2 Bene Bene is naast een bestaande stream in de app van Radio 2 ook een dagelijks live radioprogramma op Radio 2, tussen 18.00 en 20.00 uur, met focus op muziek van bij ons en livesessies van Vlaamse muzikanten.

Door Hillhouse Letson

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een VRT-profiel aan? :: Hoe bereken je de Hoeksnelheid?
Handige links