Huis > H > Hoe Radio Luisteren Op Iphone?

Hoe radio luisteren op iPhone?

Op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, Apple Watch, Android-apparaat of Chromebook: open de Apple Music-app en ga naar het tabblad 'Radio'. Op een HomePod: vraag Siri om een radiostation af te spelen. Op een pc: open iTunes, kies 'Muziek' in het venstermenu en klik vervolgens op 'Radio' in de navigatiebalk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Vervolgens, welke radio app is het beste?

TuneIn Radio is de meest complete internetradio-app uit dit lijstje. Met de app kun je naar meer dan 100.000 radiostations luisteren, waarbij je gemakkelijk zoekt naar nieuws-, sport- of muziekzenders. Ook is het mogelijk om podcasts met TuneIn Radio te checken en je favoriete stations te volgen. Trouwens, welke radio app zonder internet? Sound weaver kun je al jouw muziek op slaan uit dropbox, soundcloud of youtube. Ook kun je eenvoudig muziek streamen via deze app. Deze app is te gebruiken zonder WIFI. Het enige minpunt is dat niet alle muziek te streamen is en de app veel geheugen zal vragen.

Dienovereenkomstig, kan je radio luisteren zonder internet?

Ja, je kunt naar radio luisteren zonder internet. Er zijn veel manieren om dit te doen, waaronder een radio gebruiken die geen internet nodig heeft, een radio gebruiken die een andere methode gebruikt om verbinding te maken met het internet, of een radio gebruiken die een andere frequentie gebruikt om verbinding te maken met het internet. Men kan zich ook afvragen: hoe een radiostation toevoegen? Er zijn een paar manieren om een radiostation toe te voegen. Eén manier is om een online radiodirectory te gebruiken, zoals Radio-Locator.com, en het station te zoeken op locatie of roepnaam. Een andere manier is om een radiotuner te gebruiken, zoals die in veel auto's te vinden is, en naar zenders te scannen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Trouwens, heeft iphone fm radio?

De iPhone heeft helemaal geen antenne of chip voor FM-ontvangst meer. Dit was lange tijd wel het geval, maar sinds de iPhone 7 is de traditionele radio ontvangen technisch onmogelijk. Welke radio app zonder reclame? 8 beste radio-apps om online radio te luisteren

  • Nederland.FM. Audio en Muziek.
  • Radio.net. Audio en Muziek.
  • Audials Radio. Audio en Muziek.
  • Radio Nederland. Audio en Muziek.
  • Radio FM. Audio en Muziek.
  • TuneIn Radio. Audio en Muziek.
  • myTuner Radio. Audio en Muziek.
  • RadioNED.

Hoe kan ik een radioprogramma opnemen?

Wil je nu en dan een online radio-uitzending opnemen? Dat kan heel eenvoudig en gratis met Screamer Radio. Het volstaat om op Lijsten te klikken en een station te vinden (per genre, taal, netwerk of regio). Selecteer het station en klik op Start opn. Kan ik ook radio luisteren via Spotify? Spotify radio beluisteren

Ga naar een artiest, album, afspeellijst of nummer. Klik of tik op Naar artiestenradio, Naar Playlistradio of Naar nummerradio, afhankelijk van wat u hebt opgezocht. Klik op de afspeelknop onderin om de muziek te starten. Bevalt een nummer niet, klik dan op de titel van een ander nummer.

Hoe kan je gratis muziek luisteren zonder wifi?

Ook zonder streamingdienst kun je offline muziek luisteren op je telefoon. Je kunt ook zelf aangeschafte muziek op je telefoon zetten om deze offline te kunnen luisteren. Dit doe je via apps als iTunes (voor iPhone) en Google Play Music (voor Android).

Door Cykana

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel MB gebruikt Qmusic app? :: Hoeveel data verbruikt NPO app?
Handige links