Huis > K > Kan Je Radio Luisteren Op Iphone?

Kan je Radio luisteren op iPhone?

In de Muziek-app kun je op het Radio-tabblad naar Apple Music-radio luisteren. Apple Music-radio omvat drie vooraanstaande radiostations (Apple Music 1, Apple Music Hits en Apple Music Country), de nieuwste muziek in allerlei genres en exclusieve interviews.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Heeft iPhone FM Radio?

De iPhone beschikt helaas in geen enkele versie over een FM-ontvanger. Radio luisteren is hier door alleen mogelijk via een internet-verbinding. TuneIn zorgt ondanks de ontbrekende FM-antenne voor de beste radio-ervaring op je iPhone. Vervolgens, hoeveel mb kost radio luisteren op iphone? Een uur radio luisteren door streamen op lage kwaliteit (64 Kbps), kost 28,8 MB aan data.

Hoe kan ik Radio luisteren?

Luisteren naar radiozenders kan op een paar manieren. Een populaire manier is het gebruik van een website zoals TuneIn, iHeartRadio of Pandora. U kunt ook een radio-app op uw smartphone gebruiken. Als je een slimme speaker hebt, kun je die vragen een radiostation voor je af te spelen. Tot slot kun je een radio kopen die FM- of AM-signalen oppikt. Hoe kan ik Radio luisteren op mijn telefoon? Er zijn een paar manieren om naar radio te luisteren op je telefoon. Eén manier is het downloaden van een Radio App zoals iHeartRadio of TuneIn Radio. Zodra je de App hebt geïnstalleerd, open je hem en zoek je naar het station waar je naar wilt luisteren.
Een andere manier om naar radio te luisteren op je telefoon is het station te streamen via de website van het station. Open hiervoor de webbrowser van je telefoon en ga naar de website van het station. Zoek daar naar een knop "luister live" of "streaming" en klik erop. Dit zal de stream starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Bovendien, wat is de beste app om radio te luisteren?

Als je op zoek bent naar een Android Radio-app met een uitstekende interface, dan is Audials Radio misschien wel de beste keuze voor jou. Het mooie van Audials Radio is dat het meer dan 80.000 radiostations heeft, en je kunt er ook talloze podcasts en opnames vinden. Dienovereenkomstig, hoe kan je offline radio luisteren? De verschillende mogelijkheden om ofline muziek te luisteren:

  1. Mobiel met ingebouwde FM-ontvanger.
  2. (betaalde) complete muziek app met opgeslagen playlisten.
  3. Draagbare compacte radio.
  4. SDR module aankopen voor laptop of computer.

Mensen vragen ook: zal fm verdwijnen?

En hoewel de vergunningen op de FM-frequenties dit jaar aflopen, kregen vier van de best beluisterde commerciële Nederlandse radiozenders - Qmusic, Radio 538, Radio 10 en Sky Radio - begin dit jaar toestemming van de overheid om in elk geval nog tot 2025 uit te zenden op FM. Waar vind ik Radio 1? NPO Radio 1: frequenties en online luisteren

  1. Almere. 98.9.
  2. Amersfoort. 98.9.
  3. Amsterdam. 98.9.
  4. Apeldoorn. 98.4.
  5. Arnhem. 98.9.
  6. Assen. 91.8.
  7. Breda. 98.9.
  8. Den Haag. 98.9.

Hoeveel MB verbruikt FM radio?

Afhankelijk van de bitrate(=kwaliteit) van het radiostation kost het al snel 28,8MB (bij 64 kb/s) tot zelfs 144MB per uur. Gemiddeld kun je uitgaan van grofweg één MB per minuut/bijna 60 MB per uur. (bij 128 kb/s) Dit kan dus hoger of lager uitpakken afhangend van de kwaliteit.

Door Nikolia

Vergelijkbare artikelen

Wat verbruikt veel MB op iPhone? :: Kan je Apple Music gratis luisteren?
Handige links