Huis > H > Hoe Krijg Ik Radio Op Mijn Iphone?

Hoe krijg ik radio op mijn iPhone?

Op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, Apple Watch, Android-apparaat of Chromebook: open de Apple Music-app en ga naar het tabblad 'Radio'. Op een HomePod: vraag Siri om een radiostation af te spelen. Op een pc: open iTunes, kies 'Muziek' in het venstermenu en klik vervolgens op 'Radio' in de navigatiebalk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, welke radio app zonder internet?

Sound weaver kun je al jouw muziek op slaan uit dropbox, soundcloud of youtube. Ook kun je eenvoudig muziek streamen via deze app. Deze app is te gebruiken zonder WIFI. Het enige minpunt is dat niet alle muziek te streamen is en de app veel geheugen zal vragen. En nog een vraag, heeft iphone fm radio? De iPhone beschikt helaas in geen enkele versie over een FM-ontvanger. Radio luisteren is hier door alleen mogelijk via een internet-verbinding. TuneIn zorgt ondanks de ontbrekende FM-antenne voor de beste radio-ervaring op je iPhone.

En nog een vraag, hoeveel mb 1 uur radio?

Aangenomen dat u vraagt hoeveel data een uur radio streamen zou gebruiken:
Dat hangt af van de bitrate van de radiostream. Bijvoorbeeld, een 128kbps stream zou 128.000 bits per seconde gebruiken, of ongeveer 12.5MB per uur. Een 320kbps stream zou 320.000 bits per seconde gebruiken, of ongeveer 31,3MB per uur. Hoe kan ik radio luisteren op internet? Er zijn een paar verschillende manieren om naar radio te luisteren op het internet. Eén manier is om een website te vinden met een radioplayer, en dan kun je gewoon op de play-knop klikken en luisteren naar het radiostation dat via de website wordt gestreamd. Een andere manier is het downloaden van een radio-app op je telefoon of een ander apparaat, en dan kun je zoeken naar radiostations die online worden gestreamd en daarnaar luisteren via de app. Ten slotte zijn er enkele stand-alone radiospelers die u kunt kopen en waarmee u kunt afstemmen op radiostations die online worden gestreamd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Trouwens, hoe kan ik radio luisteren op mijn telefoon?

De 6 beste internetradio-apps voor Android

  1. TuneIn Radio. TuneIn Radio is de meest complete internetradio-app uit dit lijstje.
  2. Nederland.FM. De Nederland FM-app is gebaseerd op de gelijknamige website en de beste manier om naar Nederlandse radiostations te luisteren.
  3. XiiaLive.
  4. Radio FM.
  5. Spotify.
  6. Radio.net.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik radio luisteren? Er zijn verschillende manieren om radio te luisteren zonder analoog signaal:
  • Via de televisie. Wie digitale televisie heeft, kan ook op tv naar de radio luisteren.
  • Met een FM-antenne. Ziggo-klanten kunnen een gratis antennekabel bestellen.
  • Met een digitale radio-ontvanger.
  • Een nieuwe digitale radio kopen.
  • Via Internet.

Zal FM verdwijnen?

En hoewel de vergunningen op de FM-frequenties dit jaar aflopen, kregen vier van de best beluisterde commerciële Nederlandse radiozenders - Qmusic, Radio 538, Radio 10 en Sky Radio - begin dit jaar toestemming van de overheid om in elk geval nog tot 2025 uit te zenden op FM. Kan ik ook radio luisteren via Spotify? Spotify radio beluisteren

Ga naar een artiest, album, afspeellijst of nummer. Klik of tik op Naar artiestenradio, Naar Playlistradio of Naar nummerradio, afhankelijk van wat u hebt opgezocht. Klik op de afspeelknop onderin om de muziek te starten. Bevalt een nummer niet, klik dan op de titel van een ander nummer.

Hoe kan je gratis muziek luisteren zonder wifi?

Ook zonder streamingdienst kun je offline muziek luisteren op je telefoon. Je kunt ook zelf aangeschafte muziek op je telefoon zetten om deze offline te kunnen luisteren. Dit doe je via apps als iTunes (voor iPhone) en Google Play Music (voor Android).

Door Law Ameer

Vergelijkbare artikelen

Welke radio app zonder reclame? :: Heeft iPhone FM radio?
Handige links