Huis > W > Wat Is De Beste Adblocker Voor Youtube?

Wat is de beste adblocker voor YouTube?

AdBlock. Waarschijnlijk wel de beste in het veld: AdBlock. Niet alleen beschermt deze adblocker je tegen vervelende pop-ups, maar ook tegen andere advertenties zoals bijvoorbeeld die irritante YouTube-reclames. Je kunt deze adblocker helemaal naar eigen wens instellen door filters toe te voegen of te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, hoe kan ik youtube kijken zonder reclame?

Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties. Dit geldt voor zowel video's in de YouTube-apps (iOS, Android, smart-tv's en gameconsoles) als in de browser. Ook YouTube Kids bevat met het abonnement geen advertenties meer. Waarom ineens zoveel reclame op YouTube? Dit zijn enkele andere factoren die van invloed zijn op de advertenties die je ziet: Gegevens in je Google-account, zoals leeftijdscategorie en geslacht. Andere activiteiten in Google-services, zoals Google Ads. De soorten websites die je bezoekt en de activiteit in mobiele apps op je apparaat.

Wat dit betreft, hoe kom ik van advertenties af?

Er zijn een paar manieren om van advertenties af te komen:
1. Gebruik een advertentieblokker. Ad blockers zijn software die advertenties op websites blokkeren. Ze werken door de code die de advertenties weergeeft te identificeren en te blokkeren.
2. Gebruik een browserextensie. Browserextensies zijn kleine stukjes software die extra functies of functionaliteit aan uw browser toevoegen. Sommige extensies kunnen advertenties blokkeren.
3. Gebruik een privébrowsingmodus. Een privébrowsermodus voorkomt dat uw browser cookies en andere gegevens opslaat van de websites die u bezoekt. Dit kan het moeilijker maken voor websites om uw surfactiviteiten te volgen en u gerichte advertenties te tonen.
4. Gebruik een andere browser. Sommige browsers, zoals Brave, hebben ingebouwde functies voor het blokkeren van advertenties.
5. Schakel JavaScript uit. JavaScript is een programmeertaal die wordt gebruikt om websites interactiever te maken. Het uitschakelen van JavaScript zorgt ervoor dat de meeste advertenties niet op websites verschijnen. Wat kost het om reclame vrij naar YouTube te kijken? Het kost 12,99 dollar per maand om reclamevrij naar YouTube te kijken. Dit abonnement omvat ook toegang tot YouTube Music Premium.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is de beste gratis Ad Blocker?

Adblock Browser for Android

Wil je toch liever een aparte Adblocker-browser voor Android, maar heb je geen zin in al teveel moeite? Dan moet je bij Adblock Browser zijn. Deze app is gemaakt door het team achter Adblock Plus, een populaire adblocker voor de computer. Adblock Plus werkt dan ook zoals je gewend bent.
Wat is de beste gratis adblocker? Als u op zoek bent naar een gratis adblocker-app voor uw Android-apparaat die advertenties kan blokkeren van alle apps, games en webpagina's die u gebruikt en bezoekt, dan is AdGuard wellicht de perfecte keuze.

Dienovereenkomstig, waarom werkt adblock niet op youtube?

De schuld voor het gebruik van Adblock wordt echter vaak toegeschreven aan de makers van de YouTube video's. Het is niet wenselijk dat in een video van pakweg 18 minuten er 10 advertentiepauzes zijn, inclusief de pre-roll video's die worden getoond voordat je zelfs nog maar naar het eigenlijke filmpje kunt gaan kijken. Wat dit betreft, wat gebeurt er als je abonneert op youtube? Je kunt je abonneren op kanalen die je leuk vindt. Zo zie je meer content van deze kanalen. De knop Abonneren vind je onder elke YouTube-video en op de pagina van een kanaal. Nadat je je op een kanaal hebt geabonneerd, worden nieuwe video's van dat kanaal in je abonnementsfeed weergegeven.

Hoe krijg ik YouTube Lite?

YouTube Premium kost 11,99 euro per maand, YouTube Premium Lite kost je 6,99 euro per maand. Ben je geïnteresseerd in YouTube Premium Lite, dan kun je je via de webpagina van YouTube je hiervoor aanmelden.

Door Valenza

Vergelijkbare artikelen

Wat kost YouTube per maand? :: Wat is secundair klikken?
Handige links