Huis > H > Hoe Tel Je Een Rij Op In Excel?

Hoe tel je een rij op in Excel?

Selecteer een cel onder of naast de getallen die u wilt optellen, klik op AutoSom op het tabblad Start en druk vervolgens op Enter. Wanneer u op AutoSom klikt, wordt automatisch een formule (met de functie SOM) ingevoerd om de getallen op te tellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, hoe overbodige rijen en kolommen verwijderen?

Houd nu 'CTRL-SHIFT-pijltje naar onder' ingedrukt. Alle rijen vanaf de geselecteerde tot de laatste rij in Excel zijn nu geselecteerd. Gebruik de rechtermuisknop en kies voor 'rijen verwijderen'. Men kan zich ook afvragen: hoe verwissel je 2 kolommen in excel? Wissel eenvoudig twee willekeurige celinhoud met slechts enkele klikken

  1. (1) klik op de eerste. knop in de Wisselbereik 1 om de cellen te selecteren die u wilt verwisselen.
  2. (2) klik op de tweede. knop van Wisselbereik 2 om de cellen te selecteren waarmee u wilt wisselen.
  3. (3) Klik op het OK knop.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik meerdere rijen vast in excel?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om meerdere rijen in Excel op te lossen afhankelijk is van de specifieke situatie. Enkele tips voor het oplossen van meerdere rijen in Excel zijn het gebruik van de functie Zoeken en vervangen om gegevens in meerdere cellen tegelijk te zoeken en te vervangen, het gebruik van de functie Plakken speciaal om alleen bepaalde soorten gegevens van de ene cel naar de andere te plakken, en het gebruik van de functie Ga naar om snel grote aantallen cellen te selecteren en te bewerken. Hoe maak ik van een kolom een rij in Excel? Als u van een kolom een rij wilt maken, kunt u de functie TRANSPOSE gebruiken. Om deze functie te gebruiken, selecteert u de cellen die u wilt omzetten en klikt u vervolgens op het tabblad "Formules". Klik vervolgens op de knop "Meer functies" en selecteer "TRANSPOSE". Hierdoor wordt de functie TRANSPOSE in de geselecteerde cellen ingevoegd.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Welk lidwoord tabel?

Het antwoord is: de tabel. Dus, hoe kom je in de tweede kolom word? Naar volgende kolom

Als je tekst in de volgende kolom wilt zetten, voeg je een kolomeinde in. Ga op de positie staan waar het kolomeinde ingevoegd moet worden en klik op het tabblad Pagina-indeling bij Pagina-instelling op Eindemarkeringen en vervolgens op Kolom.

Hoe kom ik in de tweede kolom in word?

Een kolomeinde invoegen

  1. Zet de cursor waar u het kolomeinde wilt invoegen.
  2. Klik op Indeling > breaks. Klik in Word 2013 of Word 2010 op Pagina-indeling > onderbrekingen.
  3. Er wordt een menu met opties weergegeven. Klik op Kolom.
  4. Er wordt een kolomeinde ingevoegd. Klik op Start > Weergeven/verbergen. om het te zien.
Bovendien, wat is een cel kindertaal? Een cel is het kleinste deel van je lichaam of van een lichaam van een levend wezen en geeft alle informatie over genetica van je lichaam of van een levend wezen. Bijna alles bestaat uit cellen, zoals planten, dieren, wij mensen en zelfs bacterie.

Wat voor soorten cellen zijn er?

Globaal bekeken zijn er drie soorten cellen op aarde. Cellen zonder kernen, cellen met kernen en cellen met celwanden. De cellen zonder kernen behoren toe aan organismen uit het rijk der bacterien. De cellen van alle andere organismen hebben wel een kern.

Door Marchall Shimko

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik meerdere rijen vast in Excel? :: Wat is het verschil tussen rijen en kolommen?
Handige links