Huis > W > Waarom Neemt Ring Niet Alles Op?

Waarom neemt Ring niet alles op?

Dit wordt veroorzaakt doordat de Ring Pro niet genoeg stroom krijgt van de transformator van de deurbel. Je controleert het voltage van de Ring Pro als volgt: open de Ring-app, selecteer de Ring Pro en tik op Device Health. De Ring Pro kan pas goed functioneren als het voltage ten minste 3900 mV is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan Ring gehackt worden?

De slimme deurbel Ring had een kwetsbaarheid waarmee hackers neppe beelden konden toevoegen aan de video feed. Ook was het voor hackers mogelijk om video en audio af te luisteren. De kwetsbaarheid is inmiddels gedicht in de nieuwste versie van de app, maar als je een oudere versie gebruikt kun je nog risico lopen. Hoe hoor je de Ring deurbel binnen? Als het geen optie is om de deurbel via bedrading aan te sluiten, kun je een Ring Chime of Ring Chime Pro kopen om het geluid in huis te horen. De Ring Chime is een accessoire die je op het stopcontact aansluit en waarmee je binnenshuis je deurbel hoort.

Waarom is mijn Ring offline?

Als uw Ring wordt weergegeven als offline in de Ring-app, zijn er een paar mogelijke redenen:
Uw mobiele apparaat kan een tijdelijk verlies van gegevensverbinding ondervinden.
Uw Ring-toestel kan te ver van uw router verwijderd zijn.
Er kan een probleem zijn met uw thuisnetwerk.
Er kan een probleem zijn met uw Ring-toestel.
Als uw mobiele apparaat offline is, hebt u geen toegang tot uw Ring-toestel. Om dit te verhelpen, controleert u of u een gegevensverbinding hebt. Als u verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk, probeer dan de Wi-Fi uit te schakelen en gebruik in plaats daarvan uw mobiele gegevens. Als dit niet werkt, probeer dan uw mobiele apparaat opnieuw op te starten.
Als je Ring-toestel offline is, kan het geen verbinding maken met je thuisnetwerk. Om dit te verhelpen, controleert u of uw Ring-toestel binnen het bereik van uw router is. Zo ja, probeer dan je Ring-toestel opnieuw op te starten. Als dit niet werkt, probeer dan je Ring-toestel te resetten.
Als er een probleem is met je thuisnetwerk, heb je geen toegang tot je Ring-toestel. Om dit op te lossen, controleert u of uw router verbonden is met het internet. Als dat zo is, probeer dan je router opnieuw op te starten. Als dit niet werkt, probeer dan je router te resetten.
Als er een probleem is met uw Ring-toestel, kunt u geen toegang krijgen tot uw Ring-toestel. Om dit op te lossen, controleer je of je Ring-toestel up-to-date is. Zo niet, probeer dan je Ring-toestel te updaten. Als dit niet werkt, probeer dan je Ringtoestel te resetten. Kan geen verbinding maken met Chime Ring? Als je problemen hebt om je Chime met je Ring-toestel te verbinden, zijn er een paar mogelijke oorzaken.
Zorg er eerst voor dat je Chime binnen het bereik van je Ring-toestel is. Chime gebruikt Bluetooth om verbinding te maken met je Ring-toestel, dus het moet in de buurt zijn om goed te werken.
Ten tweede, probeer zowel je Chime als je Ring-toestel opnieuw op te starten. Dit kan vaak verbindingsproblemen oplossen.
Ten derde, als je nog steeds problemen hebt, moet je je Chime misschien een fabrieksreset geven. Dit doe je door de knop op de achterkant van de Chime 10 seconden ingedrukt te houden. Hierdoor worden alle instellingen van de Chime gewist, zodat u hem helemaal opnieuw moet instellen.
Als je na het proberen van deze stappen nog steeds problemen hebt om je Chime met je Ring-toestel te verbinden, neem dan contact op met de klantenservice van Ring voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, wat filmt een ring deurbel altijd?

De Ring filmt niet doorlopend, maar springt vanzelf aan als hij beweging detecteert. Ook dat bedrijf biedt een betaald abonnement aan waarmee je tot dertig dagen kunt terugkijken naar momenten waarop de deurbel iets detecteerde. Is Ring waterdicht? ' Nee, Ring Video Doorbells zijn waterbestendig en hebben voldoende en efficiƫnte functies om ze te beschermen tegen water druppels. Het is echter niet aan te raden om het apparaat in water onder te dompelen. Bovendien kan het zowel bij vriestemperaturen als bij extreme zomerse hitte werken.

Hoe ver kijkt een Ring deurbel?

De bewegingssensoren in de Ring Video Doorbell 2 zijn ontworpen om tot 180 graden horizontaal en tussen 1,5 tot 9 meter vanaf de armatuur te detecteren. Ook zijn ze gevoeliger voor horizontale bewegingen in het detectiegebied dan voor verticale bewegingen. Wat valt niet onder garantie? Het moet echt gaan om een gebrek. Met andere woorden: het onderdeel is kapot en het voldoet niet meer aan de norm die de fabrikant heeft voorgeschreven. Bij slijtage van een onderdeel dat nog binnen de norm valt, is er geen sprake van een gebrek. Uitzonderingen op de garantie zijn ruiten, radio, banden en accessoires.

Hoe lang moet een product meegaan?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van verschillende factoren afhangt, zoals de kwaliteit van het product, hoe vaak het wordt gebruikt en hoe het wordt onderhouden. In het algemeen echter zouden de meeste producten met de juiste verzorging en het juiste onderhoud meerdere jaren moeten meegaan.

Door Gaultiero Krabbenhoft

Vergelijkbare artikelen

Welke Ring deurbel is het beste? :: Hoe kan ik mijn Ring deurbel resetten?
Handige links