Huis > K > Kan De S21 Onder Water?

Kan de S21 onder water?

Sinds dat toestel beschikken alle topmodellen in de Galaxy S-serie over een IP67- of IP68-certificatie. Dat is bij de Galaxy S21 serie niet anders – ook deze toestellen kunnen onder de juiste omstandigheden water goed buiten de deur houden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kunnen AirPods onder water?

De MagSafe oplaadcase en draadloze oplaadcase voor AirPods zijn niet waterdicht.

Kan de A52 tegen water?

Daarmee is de Galaxy A52 namelijk niet echt waterdicht, maar toch kan de telefoon een half uur in stilstaand water liggen op een diepte van maximaal een meter. Dat is net een stapje minder dan de IP68 certificatie van toestellen als de Galaxy S21, die de druk op anderhalve meter diepte uithouden. Kan de S20 onder water? Samsung Galaxy S20

Ook het laatste vlaggenschip van Samsung is aardig bestand tegen een plons tot 1,5 meter diepte. Als hij daar ook niet te veel langer dan 30 minuten ligt, komt hij er zonder kleerscheuren van af.

Je kunt ook vragen kan samsung a12 onder water?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het specifieke model Samsung telefoon. In het algemeen zijn de meeste Samsung-telefoons echter niet ontworpen om onder water te worden gebruikt. Hoewel sommige modellen bestand zijn tegen korte blootstelling aan water, zijn ze niet bedoeld voor langdurig gebruik in natte of vochtige omstandigheden. Als u overweegt een Samsung telefoon in een onderwateromgeving te gebruiken, kunt u het beste de specificaties van de telefoon controleren om te zien of deze geschikt is voor gebruik in dergelijke omstandigheden. Mensen vragen ook: is de samsung a52s waterdicht? De Samsung A52s is niet waterdicht.

Gerelateerde artikelen

Kan een Apple AirTag tegen water?

De AirTag is waterbestendig ondanks het feit dat hij gemakkelijk te openen is. Het apparaat kan tot dertig minuten in een meter diep water liggen.

Is een Samsung Galaxy A21s waterdicht?

Ondanks dat de Samsung Galaxy A21s waterdicht zou moeten zijn kan deze in de praktijk toch defect raken dankzij vocht. DoctorPhone staat voor u klaar om vakkundig uw Samsung Galaxy A21s van waterschade en erosie te reinigen. Men kan zich ook afvragen: is de samsung s22 waterdicht? Eigenlijk komt het erop neer dat de S22 stof bestendig en waterdicht is. De smartphone kan tot en met 1,5 meter diep voor 30 minuten overleven. Echter wordt er niet aangeraden om de telefoon in aanraking te laten komen met zout water. Het zoute water droogt namelijk na een tijd op waardoor je telefoon vol met zout zit.

Dienovereenkomstig, welke telefoon kan onder water?

Sommige telefoons zijn dompeldicht, met een IP-rating van IP-x7. Deze telefoons zijn maximaal 30 minuten onder water te gebruiken tot een diepte van maximaal 1 meter, zoals de Apple iPhone SE 2020, Samsung Galaxy A52 en de Apple iPhone XR. Ook zijn er de toestellen die echt waterdicht zijn met een IP-graad van IP-x8. Kan de A51 tegen water? Ja, de A51 kan tegen water. Het heeft een IP68-classificatie, wat betekent dat het is beschermd tegen stof en kan worden ondergedompeld in maximaal 1,5 meter water voor maximaal 30 minuten.

Men kan zich ook afvragen: is de samsung galaxy a51 waterproof?

De Samsung Galaxy A51 is niet waterdicht. Het heeft een waterbestendige rating van IP68, wat betekent dat het bestand is tegen spatten, morsen en regen. Het is echter niet ontworpen om ondergedompeld te worden in water of langdurig blootgesteld te worden aan vocht. Als uw telefoon nat wordt, droog hem dan zo snel mogelijk af om waterschade te voorkomen.

Door Blain

Vergelijkbare artikelen

Kan de Samsung Galaxy A52 draadloos worden opgeladen? :: Hoe verwijder ik Bixby van mijn telefoon?
Handige links