Huis > W > Waar Zit Het Safari Menu?

Waar zit het Safari menu?

Je kunt de instellingen van Safari veranderen vanuit Safari. Zorg ervoor dat dit het actieve programma is zodat het "Safari" menu verschijnt in de linkerbovenhoek.. Klik op het menu 'Safari' en selecteer 'Voorkeuren. ' Dit opent een nieuw venster met je Safari-voorkeuren, geopend op het tabblad 'Algemeen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan de pagina niet openen omdat er te vaak is doorverwezen?

Als een pagina te vaak wordt omgeleid, is deze mogelijk zo gemaakt dat er een omleidingslus ontstaat. In dat geval dient de eigenaar van de pagina de kwestie op te lossen. Het probleem kan ook te maken hebben met verouderde omleidingsgegevens in de cache of de cookies van uw browser. Hoe Safari opnieuw instellen op Iphone? Safari opnieuw instellen

  1. Kies 'Safari opnieuw instellen' in het taakmenu.
  2. Schakel de selectievakjes uit van de onderdelen die u niet opnieuw wilt instellen:
  3. 'Geschiedenis wissen': Hiermee wist u de lijst met webpagina's die u hebt bekeken.
  4. Klik op 'Opnieuw instellen'.

Dus, hoe krijg je safari op je iphone?

Om Safari op je iPhone te krijgen, moet je iOS 11 of later op je toestel geïnstalleerd hebben. Zodra je iOS 11 of nieuwer hebt, kun je Safari vinden in de App Store. Waar staan instellingen Safari? De instellingen voor Safari bevinden zich in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik op het menu Safari en selecteer vervolgens Voorkeuren. Dit opent een nieuw venster met alle instellingen voor Safari.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kom ik bij Safari instellingen?

Website-instellingen beheren per website

  1. Open de desbetreffende website in Safari.
  2. Tik in de adresbalk op de aA-knop.
  3. Ga naar 'Website-instellingen'
  4. Pas de gewenste opties aan.
Men kan zich ook afvragen: waarom wordt webpagina steeds opnieuw geladen? Deze fout kan worden veroorzaakt door een aantal problemen en het is moeilijk om de exacte oorzaak vast te stellen. De meest voorkomende oorzaken zijn webpagina's die veel bronnen gebruiken, pagina's die veel fysiek geheugen in beslag nemen of incompatibiliteit met de huidige versie van Safari die u gebruikt.

Je kunt ook vragen kan pagina niet openen omdat er geen beveiligde verbinding?

Dit probleem treedt meestal op omdat er een probleem is met de configuratie van uw browser, uw netwerkinstellingen of met het beveiligingscertificaat dat de website gebruikt. Dus, kan site niet openen op ipad? Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u een site niet kunt openen op uw iPad. Het eerste wat je moet controleren is je internetverbinding. Als u verbonden bent met het internet, is het volgende wat u moet controleren of de site die u probeert te openen down is of niet. U kunt dit doen door een site als DownDetector te bezoeken, die u laat zien of een website down is of niet. Als de website down is, kunt u niets anders doen dan wachten tot hij weer up is. Als de website in de lucht is, is het volgende wat u moet controleren of er problemen zijn met de compatibiliteit van de browser of het apparaat. Sommige websites werken bijvoorbeeld niet op Safari, of werken alleen op bepaalde versies van iOS. Als u problemen hebt met het openen van een website op uw iPad, kunt u proberen deze in een andere browser of op een ander apparaat te openen.

Wat moet je doen als Safari niet werkt?

Controleer eerst of Safari up-to-date is. Zo niet, werk het dan bij. Als Safari nog steeds niet werkt, probeer dan uw computer opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan Safari te resetten.

Door Bore

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik Safari niet openen op iPhone? :: Hoe Safari op beginscherm zetten?
Handige links