Huis > W > Waar Kan Ik Het Apple Menu Vinden?

Waar kan ik het Apple menu vinden?

Het Apple-menu bevindt zich in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik hierop om Systeemvoorkeuren en onlangs gebruikte apps, documenten en andere onderdelen te openen. Hiermee geef je informatie over je Mac weer, zoals de versie van macOS, het type processor en de hoeveelheid geheugen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, wat betekent aa in de zoekbalk?

Automatische Reader-opmaak tijdelijk of volledig uitschakelen. Tijdelijk uitschakelen doe je door op de horizontale strepen in de adresbalk te tikken of de aA-knop ingedrukt houden. Je schakelt dan de weergave uit voor dat moment. Volledig uitschakelen doe je via bovenstaande stappen. Bovendien, wat moet je doen als je je geschiedenis niet kan wissen? Je geschiedenis wissen

  • Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik rechtsboven op Meer.
  • Tik op Browsegegevens wissen.
  • Doe het volgende naast Periode:
  • Vink het selectievakje naast Browsegeschiedenis aan.
  • Verwijder de vinkjes bij de andere gegevens die je niet wilt verwijderen.
  • Tik op Gegevens wissen.

Wat dit betreft, wat is een materiaal blokkering?

Een materiaalblokkering is een hulpmiddel om materialen te blokkeren die in een bepaald gebied niet nodig zijn. Dit kan handig zijn wanneer je probeert een ontwerp te maken of wanneer je probeert te voorkomen dat je te veel van een bepaald materiaal gebruikt. Materiaalblokkeringen kunnen worden gebruikt om bepaalde kleuren, texturen of patronen te blokkeren. Wat is er nieuw in Safari? De nieuwste versie van Safari biedt ondersteuning voor de volgende webtechnologieën:
ECMAScript 6 - HTML5 - CSS3 Daarnaast biedt Safari ondersteuning voor WebGL, waarmee 3D-beelden in de browser kunnen worden weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Trouwens, hoe kan ik de google balk verplaatsen?

Druk lang (tik en houd vast) op de Google zoekbalk. 6. Sleep de zoekbalk naar de gewenste locatie op het startscherm. 7. Wat is de zoekbalk? De zoekbalk is het venster in de zoekmachine waar je je zoekopdracht invoert. Uiteindelijk is de zoekbalk het meest belangrijke -zo niet het enige- waarom het draait in een zoekmachine. Je komt per slot van rekening om iets te zoeken.

Dienovereenkomstig, waar vind ik mijn widget?

Hoe voeg ik een widget toe aan het startscherm?

  1. Ga naar het startscherm van je toestel.
  2. Tik op een plek waar geen app is geplaatst, en houd je vinger 4 seconden op het scherm.
  3. Er verschijnt nu een menu in beeld, of onderin je scherm, tik op 'widgets'.
Dienovereenkomstig, hoe heet de onderste balk op de ipad? De onderste balk op de iPad heet het Dock. Het bevat maximaal vier apps die je snel kunt openen vanaf elk scherm. U kunt ook mappen aan het Dock toevoegen, wat handig is om verwante apps te groeperen.

Wat is de adresbalk van de browser?

De adresbalk is het tekstveld bovenaan een webbrowser dat de huidige URL weergeeft. De gebruiker kan een URL in de adresbalk typen om naar een andere website te navigeren. De adresbalk geeft ook suggesties op basis van de browsegeschiedenis van de gebruiker.

Door Dove

Vergelijkbare artikelen

Welke zoekmachine gebruikt Safari? :: Waarom kan ik Safari niet openen op iPhone?
Handige links