Huis > W > Waarom Gaat Mijn Samsung Niet Meer Aan?

Waarom gaat mijn Samsung niet meer aan?

Op de meeste Samsung devices gaat dit als volgt: je moet twee knoppen tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Dit zijn: de aan/uit knop en volume omlaag (-) knop. Heeft de hard reset niet geholpen? Dan kan je de factory reset proberen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik mijn samsung weer aan?

Samsung

Tip 1: start opnieuw op

  1. Houd de standby knop en de volume omhoog knop tegelijk ingedrukt.
  2. Laat de knoppen na 10 seconden weer los.
  3. Zet het toestel weer aan door de standby knop ingedrukt te houden.
Wat moet je doen als je telefoon niet meer aan gaat? Om een hard reset uit te voeren houd je de volgende toetsencombinaties ingedrukt tijdens het opstarten van het apparaat: Schakel uw telefoon uit, houd de aan / uit-toets en de volume-omhoogtoets ingedrukt en houd vervolgens de aan / uit-toets ingedrukt. Laat de toetsen los wanneer de Android-mascotte verschijnt.

Dienovereenkomstig, hoe maak je je oplaadpoort schoon?

De oplaadpoort is het deel van de telefoon waar je de oplader insteekt. Om het schoon te maken, kunt u een wattenstaafje gedoopt in alcohol gebruiken. Veeg het wattenstaafje voorzichtig rond de poort om vuil of resten te verwijderen. Laat de poort volledig drogen voordat u de oplader aansluit. Men kan zich ook afvragen: wat moet ik doen als mijn samsung scherm zwart blijft? Als uw Samsung-scherm zwart blijft, zijn er een paar mogelijke verklaringen. De eerste is dat het scherm gewoon is uitgeschakeld. In dit geval kunt u proberen op de aan/uit-knop te drukken om het weer in te schakelen. Als het scherm zwart blijft, is het mogelijk dat het scherm gebarsten of beschadigd is en vervangen moet worden. Een andere mogelijkheid is dat het scherm bevroren is of niet reageert. In dat geval kunt u proberen de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt te houden om een herstart te forceren. Als het scherm nog steeds niet reageert, moet u mogelijk contact opnemen met Samsung voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg ik mijn telefoon weer aan?

telefoon

Als er een rood lampje brandt, is de batterij volledig leeg.

  1. Laad uw telefoon minimaal dertig minuten op.
  2. Houd de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt.
  3. Tik in het scherm op Opnieuw opstarten .
Hoe zet ik mijn telefoon weer aan? Je telefoon terugzetten op de fabrieksinstellingen

Op de meeste telefoons kun je de telefoon resetten via de app Instellingen. Als je de app Instellingen van de telefoon niet kunt openen, kun je proberen de telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen met de aan/uit-knop en de volumeknoppen.

Hoe krijg je je telefoon aan?

Als uw telefoon niet kan worden ingeschakeld

  1. Leg uw telefoon aan de lader en laad de telefoon voor minimaal 30 minuten op. Probeer hierna de telefoon opnieuw op te starten.
  2. Druk de aan/uit- en volume omlaag knop in voor 10 tot 12 seconden totdat de telefoon naar de herstelmodus gaat om uw systeem bij te werken.
Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je samsung a51 niet meer aan gaat? Als je Samsung A51 niet meer aangaat, moet je eerst controleren of de telefoon goed is opgeladen. Als dat het geval is, probeer dan de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden om te zien of de telefoon aangaat. Als de telefoon nog steeds niet aangaat, probeer hem dan via USB op een computer aan te sluiten om te zien of hij dan wel aangaat. Gaat de telefoon nog steeds niet aan, dan is de batterij waarschijnlijk leeg en moet u deze vervangen.

Bovendien, waarom gaat de telefoon niet over?

De meest waarschijnlijke reden dat de telefoon niet overgaat is dat het belsignaal is uitgeschakeld. Dit kan meestal verholpen worden door naar de instellingen van de telefoon te gaan en het belsignaal in te schakelen. Als het belsignaal al is ingeschakeld, kan het probleem liggen in de verbinding van de telefoon met het netwerk. Dit kan worden gecontroleerd door te controleren of de telefoon goed is aangesloten op het netwerk en of er geen netwerkstoring in de buurt is.

Door Jasper Verret

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn Samsung weer aan? :: Hoe maak je je batterij leeg?
Handige links