Huis > H > Hoe Gebruik Je Samsung Pay?

Hoe gebruik je Samsung pay?

Hoe werkt Samsung Pay? Bij gebruik van een telefoon: door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen, wordt de Samsung Pay-app gestart en verschijnt uw standaardkaart samen met een bericht om een betaling te verifiëren met uw pincode, vingerafdruk of irisscanner op compatibele apparaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Dus, waarom is google pay niet beschikbaar in nederland?

Google Pay werkt ook in Nederland. De dienst rolde eind 2020 al stilletjes uit, maar je kon de losse app niet in de Play Store downloaden. Daar kwam in december 2021 verandering in. Google Pay kun je sindsdien dus 'gewoon' in de Play Store downloaden. Men kan zich ook afvragen: hoe heet wallet bij samsung? Samsung Wallet is een handige mobiele app waar gebruikers op een plek tickets voor evenementen, vliegtuigtickets, klantenkaarten en kortingsbonnen kunnen opslaan.

Vervolgens, kan rabo wallet op samsung watch?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder welk model Samsung horloge je hebt en welke versie van de Rabo wallet app je gebruikt. Over het algemeen zou het echter mogelijk moeten zijn om de Rabo portemonnee op een Samsung horloge te gebruiken. Kun je met Samsung contactloos betalen? Ja, u kunt contactloos betalen met Samsung. Om dat te doen, moet je een Samsung-apparaat hebben met NFC-mogelijkheden en een kaart of rekening die geschikt is voor contactloos betalen. Zodra u die dingen hebt, kunt u uw apparaat gewoon tegen de contactloze betaalterminal houden om een aankoop te doen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Daarvan, kan ik met samsung contactloos betalen?

Daarnaast moet je beschikken over een telefoon met NFC en Android 4.4 en hoger. Het mobiel betalen van de banken werkt eenvoudig en is vergelijkbaar met je contactloze pinpas. Voor bedragen onder de € 50 hou je je telefoon tegen de terminal aan voor de betaling. Hoe betalen met Android telefoon? Wil je je vingerafdruk of gezichtsherkenning gebruiken?

  1. Zet het scherm van je mobiel aan en controleer het bedrag.
  2. Houd je mobiel naast de betaalautomaat en wacht op de pieptoon.
  3. Gebruik je vingerafdruk of gezichtsherkenning op je mobiel.
  4. Houd je mobiel opnieuw naast de betaalautomaat.
  5. De betaling is nu gelukt.

Hoe krijg je Google Pay in Nederland?

De Google Pay-app instellen

  1. Controleer of uw telefoon Android-versie Lollipop (5.0) of hoger heeft.
  2. Download Google Pay.
  3. Open de Google Pay-app en volg de instructies om de app in te stellen.
  4. Voeg een kaart toe wanneer hierom wordt gevraagd.
Dus, is google pay beschikbaar in nederland? Ja, Google Pay is beschikbaar in Nederland. Je kunt het gebruiken om dingen te betalen in apps en online, maar ook in fysieke winkels die contactloze betalingen accepteren.

Hoe werkt Google Pay Nederland?

Google Pay Nederland gebruikt een technologie genaamd Near Field Communication (NFC) om betalingen uit te voeren. Wanneer u met uw telefoon op een betaalterminal tikt, communiceert uw telefoon met de terminal en verzendt uw betalingsgegevens. De terminal verwerkt vervolgens de betaling en u ontvangt een bevestiging op uw telefoon.

Door Behlau Glodo

Vergelijkbare artikelen

Welke Wallet app voor Android? :: Kan een simkaart in elke telefoon?
Handige links