Huis > K > Kan Bepaalde Sites Niet Openen Ziggo?

Kan bepaalde sites niet openen Ziggo?

Mogelijke oplossing:

  • Log in op de modem.
  • Ga naar 'Geavanceerde instellingen'
  • Klik op 'DHCP'
  • Vink bij automatische instellingen onder 'DHCPv6 Server' Stateful aan.
  • Klik eronder op 'Wijzigingen toepassen'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan sommige websites niet openen in Safari?

Probeer de volgende oplossingen als u een website niet kunt openen.

  • Controleer het adres van de webpagina.
  • Leeg de cache en stel Safari opnieuw in.
  • Controleer uw proxy-instellingen.
  • Neem contact op met de eigenaar van de website.
  • Gebruik de nieuwste versie van Safari.
Wat betekent crashen straattaal? Te pletter vallen, neerstorten, failliet gaan, verbrijzelen.

Hoe weet ik of mijn laptop gecrasht is?

Er zijn een paar tekenen die erop kunnen wijzen dat uw laptop is gecrasht. Als u niet in staat bent om uw bestanden of toepassingen te openen, als uw laptop niet reageert op invoer, of als u een foutmelding op uw scherm ziet, kunnen deze allemaal wijzen op een crash. Bovendien, als uw laptop plotseling uitschakelt zonder waarschuwing, kan dit ook een teken zijn van een crash. Wat moet je doen als je laptop is gecrasht? Probeer eerst uw laptop opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan uw laptop uit en weer aan te zetten. Als je laptop nog steeds niet wil opstarten, dan moet je hem misschien naar een computerreparatiewinkel brengen om hem te laten repareren.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik een andere browser installeren?

In Windows 10 doe je dit door links onderin je scherm op de startknop de klikken (met het Windows-logo) en dan naar instellingen te gaan door op het tandwieltje te klikken. Klik vervolgens op 'Apps' en dan op 'Standaard apps'. Nu kun je onder 'Webbrowser' voor een andere browser kiezen. Wat dit betreft, wat is het verschil tussen google chrome en google? Chrome is het internetprogramma van Google. Het is wereldwijd de meest gebruikte browser en staat bekend als de snelste.

Hoe kun je je browser updaten?

Je kunt controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is:

  1. Open de Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren.
  4. Zoek Chrome. onder Updates beschikbaar.
  5. Tik op Updaten naast Chrome.
Kan niet meer op Google? Er zijn verschillende mogelijke oorzaken waarom je niet meer kunt zoeken op Google. Het kan zijn dat je een slechte internetverbinding hebt, waardoor de pagina niet laadt. Het kan ook zijn dat je een oudere versie van de browser gebruikt die niet meer compatibel is met Google. Een andere mogelijke oorzaak is dat er een probleem is met de Google-server. Als je nog steeds niet kunt zoeken na het uitvoeren van de bovenstaande controles, neem dan contact op met de Google-klantenservice.

Waarom kan ik niet inloggen op een website?

Er zijn verschillende redenen waarom je niet in kunt loggen op een website. Het kan zijn dat je de verkeerde inloggegevens hebt ingevoerd, of dat je niet genoeg rechten hebt om in te loggen. Het kan ook zijn dat de website tijdelijk niet bereikbaar is of dat er een fout in het inlogsysteem zit.

Door Forsyth Weakley

Vergelijkbare artikelen

Kan browsergeschiedenis niet verwijderen? :: Waarom crasht mijn computer?
Handige links