Huis > W > Waar Vind Ik Een Gekopieerde Link Terug?

Waar vind ik een gekopieerde link terug?

Nadat je een URL hebt gekopieerd, wordt deze opgeslagen op het klembord van je apparaat. Zo kun je de URL toevoegen of plakken: Tik op het tekstveld en houd dit vast. Tik op Plakken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is een gezamenlijke playlist openbaar?

Voor playlists die niet op je profiel worden getoond, moet je rekening houden met het volgende: Als je deze deelt, kunnen ontvangers ze afspelen, volgen en delen met anderen. Volgers van playlists kunnen deze op hun profielen weergeven. Als het een gezamenlijke playlist is, kan elke ontvanger de playlist bewerken. Hoe verwijder je iemand uit een gezamenlijke playlist Spotify? Op dezelfde manier kun je het weer ongedaan maken. Klik op het icoontje met de drie stipjes en vink de optie Gezamelijke afspeellijst weer uit. Andere gebruikers hebben nu geen toegang meer tot de afspeellijst.

Wat is insluiten op YouTube?

Embedden op YouTube is het toevoegen van een YouTube-video aan een andere website. De video verschijnt op de website alsof het een onderdeel van de website is, en wordt direct vanaf de website afgespeeld. Gebruikers kunnen de video op de website bekijken zonder de website te verlaten en naar YouTube te gaan. Hoe kopieer je een Spotify afspeellijst? Open vanuit de Spotify desktop app de afspeellijst die je wilt kopiëren. Klik op de drie puntjes naast de naam van de afspeellijst om een menu te openen. Selecteer in het menu "Delen". Er verschijnt een pop-up venster met een link naar de afspeellijst. Om de link te kopiëren, klikt u op de knop "Kopiëren".
Om de afspeellijst te kopiëren, open je de Spotify-app en klik je op "Bestand". Selecteer in het uitklapmenu "Nieuwe afspeellijst." Een nieuwe afspeellijst verschijnt in de linker zijbalk. Om de afspeellijst een andere naam te geven, klik je op het potloodpictogram naast de naam van de afspeellijst.
Klik vervolgens op de drie puntjes naast de afspeellijst die u wilt kopiëren en selecteer "Delen". Er verschijnt een pop-up venster met een link naar de afspeellijst. Klik op de knop "Kopiëren" om de link te kopiëren.
Plak ten slotte de link in de zoekbalk "Een nummer of album toevoegen" en klik op "Toevoegen". De nummers van de oorspronkelijke afspeellijst worden toegevoegd aan uw nieuwe afspeellijst.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe embed je een YouTube video?

Een video of playlist insluiten

  1. Ga op een computer naar de YouTube-video of -playlist die je wilt insluiten.
  2. Klik op DELEN .
  3. Klik in de lijst met deelopties op Insluiten.
  4. Kopieer de html-code uit het vak dat je te zien krijgt.
  5. Plak de code in de HTML van je website.
Mensen vragen ook: hoeveel apparaten op 1 spotify account? Kortweg, het installeren mag op een onbeperkt aantal apparaten, maar er mag maar op één apparaat een afspeelsessie actief zijn. Doe je dit wel op meerdere dan worden de overige streams gepauzeerd.

Hoeveel mensen tegelijk op Spotify account?

Voor een vast bedrag per maand kun je samen met bijvoorbeeld je ouders, broers en/of zussen muziek luisteren. In totaal kunnen zes mensen gebruikmaken van een Spotify Family-abonnement, maar hiervoor moet je de mensen eerst toevoegen. Daarbij moeten al deze personen op hetzelfde adres wonen, aldus de streamingdienst. Dienovereenkomstig, hoe maak je een familie account op spotify? Om een gezinsaccount op Spotify aan te maken, moet je een Spotify-account aanmaken en vervolgens gezinsleden aan je account toevoegen. Ga hiervoor naar de Spotify-website en klik op de knop "Aanmelden". Zodra je je account hebt aangemaakt, ga je naar de pagina "Je account" en klik je op het tabblad "Familie". Hier kun je gezinsleden aan je account toevoegen.

Hoe controleert Spotify of je op hetzelfde adres woont duo?

Spotify kan je adres op verschillende manieren verifiëren, onder meer door:
-je te vragen een bewijs van adres te overleggen (bijv. een energierekening of huurovereenkomst)
-je adres te vergelijken met andere gegevens die je hebt verstrekt (bijv. het factuuradres van je creditcard)
-gegevensbronnen van derden te gebruiken om je adres te verifiëren
Als Spotify je adres niet kan verifiëren, kan het zijn dat je om aanvullende informatie wordt gevraagd of dat je bepaalde functies van de dienst niet kunt gebruiken.

Door Wilona Aliya

Vergelijkbare artikelen

Hoe scan je een QR-code op je telefoon? :: Hoe deel je een nummer van Spotify?
Handige links