Huis > W > Wat Heb Je Aan Bixby?

Wat heb je aan Bixby?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung. Met Bixby kan je jouw Samsung smartphone met je stem besturen. Je vraagt Bixby wat de weersverwachting is en hoeveel je favoriete voetbalclub heeft gespeeld. Daarnaast helpt Bixby je bijvoorbeeld met het beheren van je agenda en alarmen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar is Bixby voor?

Bixby is een persoonlijke assistent die van jou leert. Er zijn een aantal functies die je dag makkelijker maken. Je kunt informatie zoeken, vinden en gebruiken met nieuwere apparaten.

Kan geen screenshot maken Samsung S21?

Galaxy S21 of S22 screenshot met knoppen

Druk tegelijkertijd op volume omlaag en de stand-by/power-knop aan de rechterkant - maar slechts kort, niet te lang. Het scherm wordt vastgelegd, knippert en wordt opgeslagen in het album/map "screenshots" in de galerij.
Kan geen screenshot maken Samsung A51? Screenshot nemen met Samsung Galaxy A51 Android 10.0

Druk op de zijknop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.

En nog een vraag, kan geen screenshot maken samsung s20?

Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken op de Samsung Galaxy S20. De eerste is om de fysieke knoppen op de telefoon te gebruiken. Om dit te doen, houdt u gewoon de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag tegelijkertijd ingedrukt. De telefoon zal een screenshot maken en opslaan in de map Screenshots in de Galerij app.
Een andere manier om een screenshot te maken is door het palmgebaar te gebruiken. Om deze functie in te schakelen, ga je naar Instellingen > Geavanceerde functies > Moties en gebaren > Palm swipe to capture. Eenmaal ingeschakeld, kunt u een screenshot maken door met de zijkant van uw hand over het scherm te vegen.
U kunt ook een screenshot maken met behulp van Bixby Voice. Om deze functie in te schakelen, gaat u naar Instellingen > Geavanceerde functies > Bixby Voice > Bixby Voice wake-up. Eenmaal ingeschakeld, kunt u een screenshot maken door te zeggen "Hoi Bixby, maak een screenshot." Kan geen screenshot maken laptop? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen screenshot kunt maken op uw laptop. Een reden kan zijn dat u probeert een screenshot te maken van een beveiligd programma of venster. Een andere reden kan zijn dat uw screenshotprogramma niet goed is geconfigureerd.
Om een screenshot te maken op een laptop, gebruik je meestal de "Print Screen" knop. Deze knop bevindt zich meestal op de bovenste rij van uw toetsenbord, in de buurt van de "F12"-toets. Als u op de knop "Print Screen" drukt, wordt een schermafdruk van uw hele scherm gemaakt en opgeslagen op uw klembord. Van daaruit kunt u de schermafdruk in een beeldbewerkingsprogramma of document plakken.
Als u problemen hebt met het maken van een schermafdruk, controleer dan of u geen schermafdruk probeert te maken van een beveiligd programma of venster. Het kan ook zijn dat u uw screenshotprogramma opnieuw moet configureren.

Gerelateerde artikelen

Wat is Bixby op je telefoon?

Met Bixby kun je je telefoon met je stem bedienen. Nog uitgebreider is dat Bixby vergeleken kan worden met Apple's Siri.

Bovendien, kan geen screenshot maken samsung a40?

Screenshot nemen met Samsung Galaxy A40 Android 9.0

Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.
Je kunt ook vragen kan geen screenshot maken iphone? Druk tegelijkertijd op de zijknop en de thuisknop. Laat beide knoppen snel weer los. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

Hoe maak ik een screenshot van mijn bankrekening?

een screenshot van je beeldscherm maken doe je door de power en volume naar beneden tegelijkertijd in te drukken en vasthouden voor een aantal seconden. Kan geen screenshot maken Nokia? Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op een Nokia-telefoon. De meest gebruikelijke manier is om de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Andere manieren om een screenshot te maken op een Nokia-telefoon zijn het gebruik van de ingebouwde screenshot-tool in de instellingen van de telefoon, of het gebruik van een screenshot-app van derden.

Dienovereenkomstig, hoe open je stiekem een snap?

Als je een Snapchat-bericht wilt openen zonder dat de ander het weet, kun je dat doen door deze stappen te volgen:
1. Open de Snapchat-app en log in op je account.
2. Zoek de snap die je wilt openen in je inbox.
3. Tik op de snap om hem te bekijken.
4. Zodra de snap is geladen, houdt u deze ingedrukt op het scherm.
5. Na een paar seconden verdwijnt de snap en kun je hem bekijken zonder dat de ander het weet.

Door Verge Winnegan

Vergelijkbare artikelen

Hoe sla je een Print Screen op als afbeelding? :: Hoe maak je een screenshot met de Samsung a50?
Handige links