Huis > W > Waar Is Bixby Voor?

Waar is Bixby voor?

Bixby is een persoonlijke assistent die leert van jouw dagelijkse routines en meer. Bixby heeft meerdere functionaliteiten om jouw dag gemakkelijker te maken. Nieuwere Galaxy apparaten ondersteunen Bixby Home, Bixby Vision en Bixby Reminder die jou helpen om informatie te zoeken, vinden en gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, waarom is bixby niet in het nederlands?

Bixby is een virtuele assistent, ontworpen door Samsung. Bixby maakt het mogelijk om je Samsung smartphone of tablet bijna volledig met je stem te bedienen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om deze spraakopdrachten in het Nederlands te geven. Waar zit de Bixby knop? Hoe de Bixby-knop opnieuw toe te wijzen

Ga naar Instellingen> Geavanceerde functies> Bixby-sleutel. Hier vind je de opties om een van de functies van de Bixby-knop te wijzigen - dus je kunt een enkele keer drukken of twee keer drukken om een app naar keuze te starten.

Hoe zet je Bixby aan?

Om Bixby in te schakelen op uw Samsung Galaxy-apparaat, gaat u gewoon naar de app Instellingen, selecteert u "Toepassingen" en vervolgens "Bixby". Vanaf daar kunt u Bixby in- of uitschakelen. U kunt Bixby ook activeren door "Hallo, Bixby" te zeggen of door de Bixby-knop te gebruiken, als uw apparaat er een heeft. Trouwens, kan telefoon niet uitzetten door bixby? Het korte antwoord is dat je je telefoon niet kunt uitschakelen als Bixby is ingeschakeld. Het lange antwoord is dat je Bixby moet uitschakelen in het instellingenmenu. Zodra u dat doet, zou u uw telefoon zonder problemen moeten kunnen uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe verwijder ik Bixby van mijn telefoon?

Bixby kan je niet verwijderen. Je kan Bixby wel uitschakelen óf de knop programmeren voor een andere taak. Uitschakelen doe je als volgt: 1) Open Bixby Home door op de Bixby-knop te drukken of door naar het meest linkse startscherm van je Galaxy-toestel te vegen. Dienovereenkomstig, welke taal is bixby? Bixby is sinds begin 2017 op Samsung-smartphones te vinden, en werd geïntroduceerd met de Galaxy S8. Toen was het stemgestuurde hulpje slechts beschikbaar in twee talen: Engels en Koreaans. Onlangs maakte Samsung bekend dat er verschillende nieuwe talen toegevoegd worden: Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Is Bixby nuttig?

Bixby is Samsung's tegenhanger van de Google Assistent. De virtuele assistent maakt het mogelijk om je Samsung-smartphone enkel te bedienen met je stem. Bixby is vergelijkbaar met de Google Assistent en Siri van Apple, maar dan uitgebreider. Vervolgens, wat is het nut van samsung free? Samsung Free is een service van Samsung waarmee gebruikers toegang krijgen tot gratis content en services. Deze content en services zijn afkomstig van verschillende partners van Samsung, zoals The Weather Channel, iHeartRadio, AccuWeather en anderen. Samsung Free biedt ook toegang tot betaalde content en services, zoals Samsung Pay, Samsung Health en Samsung Pass.

Waar zit de Bixby knop a50?

De Bixby-knop bevindt zich aan de zijkant van het toestel, naast de volumeknop.

Door Tullusus

Vergelijkbare artikelen

Waar zit de home knop Samsung? :: Wat is het verschil tussen Dolby Digital en DTS?
Handige links