Huis > H > Hoe Groot Is De Iphone 8 Plus In Cm?

Hoe groot is de iPhone 8 Plus in cm?

Lengte158.4 mm
Breedte78.1 mm
Dikte7.5 mm
Gewicht202 gram
StofdichtJa

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe groot is een 8 plus?

De iPhone 8 Plus is namelijk een stuk groter dan de iPhone 8. De iPhone 8 Plus bestaat uit de volgende afmetingen: lengte van 158,4 mm, een breedte van 78,1 mm en een dikte van 7,5 mm. Door deze afmetingen is deze smartphone uitermate geschikt voor het bekijken van video's op YouTube of het spelen van games. Trouwens, welke iphone is even groot als 8 plus? IPhone Xs Max heeft ongeveer hetzelfde formaat als iPhone 8 Plus die een 5.5 inch scherm heeft.

Dienovereenkomstig, is de iphone 11 net zo groot als de 8 plus?

De iPhone 11 is even groot als de iPhone 8 Plus. Welke iPhones zijn even groot? De iPhone 6, 6s, 7 en 8 zijn allemaal even groot. De iPhone 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus en 8 Plus zijn allemaal even groot. De iPhone XR is even groot als de iPhone 8 Plus. De iPhone XS en XS Max zijn even groot als de iPhone X.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

En nog een vraag, is de iphone 8 net zo groot als de 6?

Vanaf de voorkant zijn de iPhone 6S en de iPhone 8 identiek aan elkaar. Beide toestellen hebben een 4.7 inch (11.75cm) beeldscherm met daar omheen een aluminium rand. Ook de homeknop is aanwezig. De iPhone X ziet er compleet anders uit. Bovendien, is iphone 8 plus nog goed? Omdat de iPhone 8 nog minimaal twee software-updates krijgt, kun je het toestel nog een lange tijd volledig veilig en met alle recente functies gebruiken. En omdat de iPhone 8 niet meer het nieuwste toestel is, haal je hem veel voordeliger in huis ten opzichte van een recent model.

Men kan zich ook afvragen: hoe oud is de iphone 8 plus?

De iPhone 8 (Plus) is de opvolger van de iPhone 7 (Plus). Apple onthulde het toestel op dinsdag 12 september 2017, tegelijkertijd met de iPhone X. Dienovereenkomstig, wat is de kleinste iphone? De kleinste iPhone is de iPhone SE. Deze heeft een 4-inch display en werd uitgebracht in 2016.

Is iPhone se even groot als iPhone 7?

Nee, de iPhone SE is niet even groot als de iPhone 7. De iPhone SE is iets kleiner, met afmetingen van 4,87 inch (123,8 mm) x 2,31 inch (58,6 mm). De iPhone 7 is 5,44 inch (138,3 mm) x 2,64 inch (67,1 mm).

Door Patin Ommen

Vergelijkbare artikelen

Waar staat XS voor iPhone? :: Hoe groot is het scherm van de iPhone 6 Plus?
Handige links