Huis > K > Kan Niet Worden Verwijderd De Opslaglocatie Is Tegen Schrijven Beveiligd?

Kan niet worden verwijderd De opslaglocatie is tegen schrijven beveiligd?

Deze schijf is tegen schrijven beveiligd (locked)

Meestal krijg je deze melding als de vergrendel schakelaar aan de linker kant van de SD kaart op LOCK staat. Zorg dat deze schuif schakelaar naar boven is geschoven (unlock positie). Je kan geen inhoud wijzigen of verwijderen als de kaart “locked” is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik de schrijfbeveiliging van een micro sd kaart?

OPLOSSING 2 - Schuif de lock schakelaar heen en weer.

Als de lock schakelaar los zit en gemakkelijk te verschuiven is, zal de schakelaar waarschijnlijk in de vergrendelde positie komen als de kaart in uw apparaat word geplaatst. In dat geval zal deze moeten worden vervangen.
Dus, hoe haal je de beveiliging van een sd kaart? Schijven die tegen schrijven zijn beveiligd kunnen niet worden gekopieerd, gewist en er kunnen geen nieuwe gegevens op de schijf worden gezet. Om de schrijfbeveiliging van een SD-kaart te verwijderen, kan het zijn dat je de kaart fysiek moet ontgrendelen of deze zal moeten formatteren in Windows of op een Mac.

Hoe ontgrendel je een USB stick?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat de methode voor het ontgrendelen van een USB flash drive kan variëren afhankelijk van het merk en model van de drive. Er zijn echter een paar algemene stappen die kunnen worden gevolgd om een USB-flashstation te ontgrendelen. Zoek eerst de vergrendelingsschakelaar op de drive. Deze schakelaar bevindt zich meestal aan de zijkant of onderkant van de drive. Zodra de vergrendelingsschakelaar is gevonden, zet u deze in de "ontgrendelde" positie. Dit is meestal het tegenovergestelde van de huidige positie. Als de vergrendelingsschakelaar in de "vergrendelde" stand staat, kunt u de schijf openen door hem in de "ontgrendelde" stand te zetten. Je kunt ook vragen waarom kan ik geen bestanden van mijn sd kaart verwijderen? De meest voorkomende reden waarom u geen bestanden van een SD-kaart kunt verwijderen, is dat de kaart is vergrendeld. De vergrendelingsschakelaar bevindt zich meestal aan de zijkant van de kaart. Als de vergrendelingsschakelaar in de "vergrendelde" stand staat, kan de kaart niet meer worden gewijzigd, ook niet om bestanden te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Trouwens, kan sandisk niet formatteren?

Koppel je geheugenkaart aan de computer. Open Mijn computer / Deze PC. Klik met de rechtermuisknop op je SD kaart en kies Formatteren.... Volg de stappen en kies NTFS om de kaart op Android te gebruiken. Bovendien, kan het formatteren niet voltooien? Je kunt voor problemen met formatteren ook gebruik maken van een hulpprogramma. Een bekend en populair programma hiervoor is EaseUS Partition Master . Dit programma is gratis te downloaden en zeer geschikt om problemen met formatteren aan te pakken.

Hoe geheugenkaart ontgrendelen?

Als een SD-geheugenkaart is vergrendeld, kun je ze ontgrendelen door de tab Lock (Vergrendelen) in de positie te zetten die wordt getoond in het onderstaande diagram. Als de tab zich in de bovenste positie bevindt, is de geheugenkaart ontgrendeld. Als de tab naar beneden is gericht, is de geheugenkaart vergrendeld. Wat dit betreft, kan niet naar sd-kaart schrijven s9? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of de SD-kaart goed in het apparaat is geplaatst. Als de kaart niet goed is geplaatst, kan deze geen gegevens lezen of schrijven. Controleer vervolgens de SD-kaart op fouten. Ga hiervoor naar het instellingenmenu van uw toestel en selecteer de optie "Opslag". Selecteer de SD-kaart in de lijst met opslagopties en tik op de knop "Menu". Selecteer de optie "Controleren op fouten". Dit zal de SD-kaart scannen op eventuele fouten en proberen deze te herstellen. Als de SD-kaart nog steeds niet goed werkt, moet u deze mogelijk formatteren. Ga hiervoor naar het instellingenmenu van uw toestel en selecteer de optie "Opslag". Selecteer de SD-kaart in de lijst met opslagopties en tik op de knop "Menu". Selecteer de optie "Formatteren". Dit zal alle gegevens op de SD-kaart wissen, dus zorg ervoor dat je een back-up maakt van alle belangrijke gegevens voordat je formatteert.

Hoe verwijder je de beveiliging van een USB stick?

Er zijn een paar manieren om de beveiliging van een USB-stick te verwijderen. Eén manier is om de drive te formatteren, waardoor ook alle gegevens van de drive worden verwijderd. Een andere manier is om een beveiligingsverwijderingstool van derden te gebruiken.

Door Edelson Vastakis

Vergelijkbare artikelen

Wat is een beveiligde USB-stick? :: Kan de opdracht niet uitvoeren door een fout in een i o apparaat HDD?
Handige links