Huis > H > Hoe Maak Je Een Print Screen Op Iphone?

Hoe maak je een Print Screen op iPhone?

Een schermafbeelding maken op uw iPhone

  1. Druk tegelijkertijd op de zijknop en de volume-omhoogknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik een screenshot met mijn iphone se?

Screenshot nemen met Apple iPhone SE (2020) iOS 13.4

Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig op de hometoets en houd eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. Om je screenshot te bewerken, moet je op de screenshot drukken en de aanwijzingen op het scherm volgen om de gewenste aanpassingen te maken.
En nog een vraag, hoe screenshot uitzetten iphone? Je kunt via het menu Instellingen ➝ Toegankelijkheid ➝ Aanraken ➝ Tik op achterkant diverse acties aan twee of drie tikken op de achterkant van je iPhone koppelen. Denk bijvoorbeeld aan het bedieningspaneel tonen, geluid uitschakelen, het verhogen of verlagen van het volume, een schermafbeelding maken en meer.

Hoe maak je een screenshot op de computer?

Er zijn meerdere manieren om een screenshot te maken op een computer. De meest gebruikelijke manier is om de knop "Print Screen" op uw toetsenbord te gebruiken. Deze knop bevindt zich meestal in de rechterbovenhoek van uw toetsenbord. Als u op deze toets drukt, wordt een momentopname van uw huidige scherm gemaakt en opgeslagen op uw klembord. Van daaruit kunt u het plakken in elk programma dat afbeeldingen ondersteunt, zoals Microsoft Word of Paint.
Een andere manier om een screenshot te maken is door de ingebouwde screenshot-tools te gebruiken die bij de meeste besturingssystemen worden geleverd. In Windows 10 kunt u bijvoorbeeld het knipgereedschap gebruiken om een schermafbeelding te maken. Om dit hulpmiddel te openen, kunt u ernaar zoeken in het menu Start. Op MacOS kunt u de ingebouwde applicatie Grab gebruiken om schermafbeeldingen te maken. U kunt Grab zoeken in het Launchpad.
Tenslotte zijn er een aantal toepassingen van derden waarmee u schermafbeeldingen kunt maken. Deze applicaties bieden meestal meer mogelijkheden en opties dan de ingebouwde tools, zoals de mogelijkheid om screenshots te maken van specifieke regio's of vensters. Enkele populaire screenshot-programma's zijn Snagit en Greenshot. Hoe maak je een screenshot op een Windows computer? Op een Windows-computer kunt u een schermafdruk maken door op de toets "Print Screen" op uw toetsenbord te drukken. Dit maakt een foto van uw hele scherm en slaat deze op in uw klembord. Van daaruit kunt u de schermafbeelding in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop plakken.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, waar vind ik mijn screenshots op iphone?

Waar kan ik de screenshot terugvinden? Je zojuist gemaakte screenshot kan je terugvinden in je Foto-app van je iPhone. Als je Foto-app ingedeeld is met aparte albums, wordt de screenshot automatisch in het album 'Schermafbeelding' opgeslagen. Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot van je telefoon? Aan/uit- en volumeknop

Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in. Deze toetsen vind je aan de zijkant van je toestel.

Hoe maak je een screenshot iOS 14?

iTip: Screenshot maken door te tikken op de achterkant van je...

  1. Open de app Instellingen.
  2. Ga naar 'Toegankelijkheid>Aanraken'.
  3. Tik helemaal onderaan op 'Tik op achterkant'
  4. Tik op 'Dubbel tikken'
  5. Tik onder 'Systeem' op 'Schermafbeelding'.
Wat is de beste screenprotector voor iPhone SE 2020? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeur. Sommige mensen geven de voorkeur aan schermbeschermers van gehard glas omdat ze een betere bescherming bieden tegen krassen en vallen. Anderen geven de voorkeur aan heldere plastic schermbeschermers omdat die minder snel versplinteren en minder duur zijn om te vervangen. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welk type screenprotector voor hen het beste is.

Hoe kan ik zien wat voor type iPhone Ik heb?

Als u wilt weten welk type iPhone u hebt, kunt u erachter komen door naar de app Instellingen te gaan en vervolgens de optie Algemeen te selecteren. Ga vanaf daar naar het gedeelte Over, en zoek vervolgens naar de vermelding Model. Dit zal het specifieke modelnummer van uw iPhone vermelden, dat u vervolgens kunt gebruiken om op te zoeken welk type iPhone het is.

Door Cristin

Vergelijkbare artikelen

Waar komen screenshots te staan Mac? :: Hoe stel je een screensaver in?
Handige links