Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Met De Iphone 11?

Hoe maak je een screenshot met de iPhone 11?

Een schermafbeelding maken op uw iPhone

  1. Druk tegelijkertijd op de zijknop en de volume-omhoogknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, kan geen screenshot maken iphone 11?

Druk tegelijkertijd op de aan/uit knop en op de homeknop. Blijf op de knoppen houden tot je er het geluid van een camerasluiter hoort en het scherm kort knippert. De screenshot vind jij terug in Foto's mapje van je toestel. Wat dit betreft, waar tikken op achterkant iphone? 'Tik op achterkant' inschakelen

Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Aanraken' en tik op 'Tik op achterkant'. Tik op 'Dubbel tikken' of 'Driemaal tikken' en kies een actie. Tik dubbel of tik driemaal op de achterkant van uw iPhone om de ingestelde actie te activeren.

Mensen vragen ook: hoe maak je een greenshot?

Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken, afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt.
Op een Windows-pc kunt u op de knop "Print Screen" op uw toetsenbord drukken om een schermvullende schermafbeelding te maken, of op "Alt + Print Screen" drukken om een schermafbeelding te maken van alleen het actieve venster. U kunt de schermafbeelding dan plakken in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop.
Op een Mac kunt u de sneltoets "Command + Shift + 3" gebruiken om een schermvullende schermafbeelding te maken, of "Command + Shift + 4" om een schermafbeelding te maken van alleen een geselecteerd gebied. De schermafbeelding wordt als PNG-bestand op uw bureaublad opgeslagen.
Op een iPhone of iPad kunt u tegelijkertijd op de knoppen "Home" en "Slapen/Wakker worden" drukken om een schermvullende schermafbeelding te maken. De schermafbeelding wordt opgeslagen in uw camerarol.
Op een Android-toestel kunt u tegelijkertijd op de knoppen "Volume omlaag" en "Aan/uit" drukken om een schermvullende schermafbeelding te maken. De schermafbeelding wordt opgeslagen in uw galerij. Je kunt ook vragen hoe maak je een lange screenshot iphone? Er is geen ingebouwde manier om een lange screenshot te maken op de iPhone, maar er zijn een paar workarounds met behulp van apps van derden.
Eén optie is het gebruik van een app als Tailor of LongScreen, waarmee je meerdere schermafbeeldingen kunt samenvoegen tot één lange afbeelding.
Een andere optie is het gebruik van de ingebouwde screenshot-tool in Safari. Open hiervoor de webpagina waarvan je een lange schermafbeelding wilt maken en houd de aan/uit-knop en de thuisknop tegelijkertijd ingedrukt. Het scherm gaat knipperen en je hoort een sluitergeluid van de camera, wat aangeeft dat er een schermafbeelding is gemaakt.
Open de app Foto's en u ziet het screenshot onder de sectie Recent. Tik op het screenshot en vervolgens op de knop Delen. Vanaf hier kunt u kiezen om het screenshot te delen via e-mail, sociale media of een andere methode.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet je percentage aan op iPhone 11?

Het batterijpercentage van de iPhone weergeven

  1. Op een iPhone met Face ID: Veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Op een iPhone met een thuisknop: Tik in Instellingen op 'Batterij' en schakel 'Batterijpercentage' in.
Waarom kan ik geen screenshot maken iPhone? Druk tegelijkertijd op de zijknop en de thuisknop. Laat beide knoppen snel weer los. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je geen screenshot kan maken?

Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp. Hoe maak ik een schermafbeelding in Windows 10? Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken in Windows 10. De meest gebruikelijke manier is om op de knop PrtScn op uw toetsenbord te drukken. Deze knop bevindt zich meestal rechtsboven op uw toetsenbord. Als u op deze knop drukt, wordt er een schermafbeelding van uw hele scherm gemaakt.
Als u alleen een screenshot wilt maken van een specifiek deel van uw scherm, kunt u het Knipselgereedschap gebruiken. Om dit gereedschap te vinden, kunt u ernaar zoeken in het startmenu. Zodra u het knipselgereedschap opent, kunt u het type screenshot selecteren dat u wilt maken. U kunt het knipselgereedschap ook gebruiken om uw schermafbeelding te annoteren voordat u deze opslaat.
Als u een schermafbeelding van uw hele scherm wilt maken en deze automatisch wilt opslaan, kunt u op de Windows-toets + PrtScn op uw toetsenbord drukken. Dit zal uw schermafbeelding opslaan als een PNG-bestand in uw map Afbeeldingen.

Trouwens, hoe maak je een screenshot op de computer?

Er zijn veel manieren om een screenshot te maken op een computer. De twee meest gebruikte methoden zijn met de knop Scherm afdrukken op uw toetsenbord, of met het Knipselgereedschap.
Om een screenshot te maken met de print screen knop, druk je gewoon op de knop op je toetsenbord. Dit maakt een foto van uw hele scherm. Om een screenshot te maken van slechts een deel van uw scherm, drukt u op de Alt-toets samen met de printscreen-toets. Zo kunt u het gedeelte van uw scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gewenste gebied hebt geselecteerd, wordt een schermafdruk van dat gebied gemaakt.
Om het Knipselgereedschap te gebruiken, opent u het programma en selecteert u de knop Nieuw. U kunt dan het gedeelte van uw scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gewenste gebied hebt geselecteerd, wordt een schermafdruk van dat gebied gemaakt.

Door Budworth Walling

Vergelijkbare artikelen

Waar tikken op achterkant iPhone? :: Waar zit de home knop op de iPad?
Handige links