Huis > K > Kan Er Een Sd-Kaart In Een Iphone?

Kan er een SD-kaart in een iPhone?

Bij veel Android-smartphones is het zo gepiept: kwestie van een Micro SD-kaart in je telefoon steken en de klus is geklaard. Bij de iPhone kan dit niet. Bij geen een, niet bij de iPhone X en ook niet bij de iPhone 8. En dus moet je op andere manieren het iPhone geheugen uitbreiden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Is iPhone geheugen uitbreidbaar?

Het geheugen van jouw iPhone breid je niet uit met een geheugenkaartje. Toch zijn er een aantal mogelijkheden om ruimte te bieden aan al je muziek, foto's en filmpjes. Zo heb je met iCloud zowel thuis als onderweg toegang tot jouw bestanden en sla je reservekopieën op. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je meer ruimte vrij op je iphone? Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:

  1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies iPhone-opslag;
  4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
  5. Kies 'Ruim op' om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.

Hoe weet ik hoeveel geheugen mijn iPhone heeft?

De eenvoudigste manier om te bepalen hoeveel geheugen (RAM) uw iPhone heeft, is door de technische specificaties van uw model te controleren op de website van Apple. Van daaruit kunt u ook bevestigen welk type opslag uw iPhone heeft. Heeft een iPhone een harde schijf? Nee, een iPhone heeft geen harde schijf.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welk geheugen iPhone?

Opslagcapaciteit iPhone kiezen

32 GB: weinig lokale opslagruimte. 64 GB: genoeg voor basisgebruik. 128 GB: genoeg voor de gemiddelde gebruiker. 256 GB: foto's, video's, series en muziek offline opslaan.
Mensen vragen ook: kan je meer gb op je ipad zetten? Apple biedt drie verschillende opslagcapaciteiten aan, namelijk 16 GB, 32 GB of 64 GB. Het is wel van belang dat je hier goed over nadenkt voor je een iPad aanschaft, het iPad geheugen uitbreiden is namelijk niet mogelijk. Je zit vast aan het standaard meegeleverde iPad geheugen.

Hoeveel RAM geheugen heeft een iPhone 12?

De iPhone 12 en 12 mini hebben daar net als alle toestellen van vorig jaar 4GB van, terwijl de iPhone 12 Pro en 12 Pro Max over 6GB ram beschikken. In vergelijking met Android-toestellen is dat allebei niet zoveel, maar iOS gaat op een andere manier met het geheugen om. Hoe kan ik mijn iCloud opslag vergroten? Er zijn een paar manieren om de iCloud-opslag te vergroten:
Koop meer iCloud-opslag bij Apple. Plannen beginnen bij € 0,99/maand voor 50 GB.
Verwijder bestanden die u niet nodig hebt uit uw iCloud-opslag. U kunt dit doen via Instellingen > iCloud > Opslag beheren.
Uw iCloud-opslag optimaliseren. Dit betekent dat bepaalde soorten bestanden alleen in iCloud worden opgeslagen als ruimtebesparende versies. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud > Opslag optimaliseren.

Je kunt ook vragen hoe maak je ruimte vrij op je telefoon?

Er zijn een paar manieren om ruimte vrij te maken op je telefoon:
Verwijder onnodige bestanden, zoals ongebruikte apps, oude foto's of gegevens in de cache.
Verplaats bestanden naar een cloudopslagdienst, zoals Google Drive of Dropbox.
Sluit uw telefoon aan op een computer en zet bestanden over naar een externe harde schijf.

Door Gentry

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een backup van je SD kaart? :: Hoeveel geheugen heb ik nog?
Handige links