Huis > W > Waar Vind Ik Serienummer Macbook Air?

Waar vind ik serienummer MacBook Air?

Zoek het serienummer aan de onderkant van uw Mac bij de wettelijk verplichte aanduidingen. Dit nummer staat tevens op de originele verpakking, naast een barcode. Voer dit serienummer vervolgens in op de pagina 'Controleer dekking' om uw model te vinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke MacBook heb ik serienummer?

Een andere redelijk gemakkelijke manier is om op de onderkant van je MacBook te kijken. Het nummer dat staat achter serial is je serienummer. Typ de reeks die volgt na het woord serial hier in, dan komt je type MacBook tevoorschijn. Trouwens, hoe kom je erachter wat voor macbook je hebt? De eenvoudigste manier is via 'Over deze Mac'. Klik hiervoor op 'Over deze Mac' in het Apple-menu in de linkerbovenhoek van uw scherm. Of gebruik de app Systeeminformatie.

Men kan zich ook afvragen: is mijn mac te oud?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren. De eerste factor is waar u uw Mac voor wilt gebruiken. Als u hem alleen wilt gebruiken voor basistaken zoals surfen op het web en e-mail, dan kan een oudere Mac prima zijn. Maar als u uw Mac wilt gebruiken voor veeleisende taken zoals videobewerking of games, dan hebt u wellicht een nieuwer model nodig.
Een andere factor om rekening mee te houden is hoe goed uw huidige Mac werkt. Als hij langzaam of traag begint aan te voelen, is het misschien tijd voor een upgrade. Draait hij echter nog goed, dan kunt u hem misschien nog wel een tijdje blijven gebruiken.
Als u niet zeker weet of uw Mac te oud is, is het altijd een goed idee om een professional te raadplegen. Die kan u helpen uw behoeften te beoordelen en u een beter idee geven of een upgrade nodig is. Bovendien, wat is mijn macbook air nog waard? De waarde van uw MacBook Air hangt af van een aantal factoren, waaronder het model, de staat en de leeftijd van het apparaat. Over het algemeen zullen nieuwere modellen en modellen in goede staat meer waard zijn dan oudere modellen of modellen in slechte staat. Bovendien kunnen bepaalde kenmerken, zoals de opslagcapaciteit en het type processor, de waarde van de MacBook Air beïnvloeden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Mensen vragen ook: waar kan ik het serienummer vinden?

Als u het product niet bij de hand hebt of als u het niet kunt inschakelen

  1. Als u de originele verpakking van het product nog hebt, kunt u het serienummer vinden onder de streepjescode.
  2. Het serienummer van het apparaat staat ook op de originele verkoopbon of factuur.
Waar vind ik het serienummer van mijn laptop? Achterop je laptop vind je vaak een of meerdere stickers met verschillende nummers die laten zien welk product je precies hebt. Hierdoor is het vaak lastig om te achterhalen welk nummer nu precies wat inhoudt. Het serienummer is het unieke nummer van je laptop.

Je kunt ook vragen hoe oud is mijn mac serienummer?

Ga naar  ▸ Over deze Mac… in het venster wat nu verschijnt zie je samenvatting van alle specificaties voor jouw Mac. Onderaan deze lijst zie je onmiddellijk het serienummer staan. Verder kun je ook op 'Systeemoverzicht' klikken, bij de optie 'Hardware' vind je ook het serienummer in de lijst terug. Dus, welke macbooks zijn er allemaal? De huidige MacBook line-up bestaat uit de MacBook Air, de MacBook Pro en de MacBook. De MacBook Air is de meest betaalbare optie, vanaf 999 dollar. Hij heeft een Retina-display, Touch ID en een dunner en lichter ontwerp dan zijn voorganger. De MacBook Pro is de krachtigste optie, vanaf 1299 dollar. Hij heeft een Touch Bar, Touch ID, een krachtigere processor en grafische kaart en een Retina-display met een hogere resolutie. De MacBook is de dunste en lichtste optie, vanaf € 1199. Hij heeft een Retina-display en een volwaardig toetsenbord.

Hoe oud is mijn Apple product?

Als u een Apple product hebt dat na 2006 is gemaakt, kunt u de leeftijd van uw product achterhalen door naar het serienummer te kijken. De eerste twee tekens van het serienummer staan voor de week waarin het werd vervaardigd, en de overige tekens voor het jaar. Als het serienummer bijvoorbeeld "W8A4" is, is het product vervaardigd in de achtste week van 2014.

Door Fredenburg

Vergelijkbare artikelen

Welke MacBook heb ik serienummer? :: Hoe oud is mijn iPad AIR 2?
Handige links