Huis > K > Kan Geen Websites Openen Op Telefoon?

Kan geen websites openen op telefoon?



Je cachegeheugen en cookies wissen

  • Tik op Meer. Instellingen.
  • Tik op Privacy. Browsegegevens wissen.
  • Kies Altijd naast 'Periode'.
  • Selecteer Cookies en sitegegevens en Gecachte afbeeldingen en bestanden.
  • Tik op Gegevens wissen.
  • Probeer het tabblad met de fout opnieuw te laden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe blokkeer je een site Windows 10?

Blokkeer websites door het intypen van '127.0.0.1', gevolgd door de URL van de website. Aan het begin van de regel typ je '127.0.0.1', dan een spatie en dan de volledige URL van de website. Om bijvoorbeeld Google te blokkeren typ je '127.0.0.1 www.google.com'. Hoe sites blokkeren voor kinderen? De activiteit van je kind in Chrome beheren

  1. Open de Family Link-app .
  2. Selecteer je kind.
  3. Tik op Instellingen beheren. Google Chrome.
  4. Kies de instelling die geschikt is voor je gezin:
  5. Tik op Sites beheren om bepaalde sites handmatig toe te staan of te blokkeren.

Hoe kun je youtube blokkeren?

Aangenomen dat u de toegang tot Youtube.com wilt blokkeren:
1. Zoek in het configuratiepaneel van uw router naar de sectie domeinblokkering.
2. Voeg Youtube.com toe aan de lijst met geblokkeerde domeinen.
3. Sla de configuratie van uw router op.
4. Start uw router opnieuw op zodat de wijzigingen van kracht worden. Hoe kan je schermtijd zien op Iphone? Er zijn een paar manieren waarop je kunt zien hoeveel schermtijd je op je iPhone hebt. Een manier is om naar de app Instellingen te gaan en vervolgens naar het gedeelte Batterij. Hier kun je zien hoeveel schermtijd je de afgelopen 24 uur en de afgelopen 7 dagen hebt gebruikt.
Een andere manier om je schermtijd te zien is door naar de Gezondheid app te gaan. Hier kun je een uitsplitsing zien van je schermtijdgebruik van de afgelopen 4 weken. Dit omvat een uitsplitsing van hoeveel tijd je op je iPhone hebt doorgebracht in elke app.
Tot slot kunt u ook uw schermtijdgebruik zien door naar de app Instellingen te gaan en vervolgens naar de sectie Privacy. Hier kun je zien hoeveel tijd je in elke app op je iPhone hebt doorgebracht.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waarom kan ik niet alle sites openen?

Schoon de cache van je DNS op.

Je computer heeft een DNS-cache dat verouderd of beschadigd kan raken, waardoor je soms bepaalde websites niet kunt openen. Soms kun je er door simpelweg je DNS-cache op te schonen voor zorgen dat je je favoriete websites weer kunt openen.
Wat dit betreft, hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd? Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact. Berichten die je stuurt naar een contact dat jou heeft geblokkeerd hebben altijd maar één vinkje (bericht verzonden) en nooit een tweede vinkje (bericht afgeleverd). Het lukt niet om dat contact te bellen.

Vervolgens, waar vind ik geblokkeerde apps?

Geblokkeerde accounts zoeken of een blokkering opheffen

  1. Open op uw Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Mensen en delen.
  3. Tik onder 'Contactpersonen' op Geblokkeerd.
  4. Er wordt een lijst weergegeven met de accounts die u heeft geblokkeerd in Google-producten.
Hoe kun je een app deblokkeren? Als u een iPhone gebruikt, kunt u een app deblokkeren door naar uw Instellingen-app te gaan en naar beneden te scrollen naar het gedeelte "Geblokkeerd". Tik op de app die u wilt deblokkeren en tik vervolgens op de knop "Deblokkeren".

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik een verwijderde app terug?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een verwijderde app kunt herstellen, afhankelijk van hoe deze in eerste instantie werd verwijderd.
Als u de app per ongeluk hebt verwijderd, kunt u deze meestal herstellen door naar de app store te gaan en deze opnieuw te downloaden. Als het een betaalde app was, moet u hem misschien opnieuw kopen.
Als u de app opzettelijk hebt verwijderd omdat u hem niet meer wilde, kunt u hem meestal terugvinden in de app store en opnieuw downloaden. Sommige apps zijn echter niet langer beschikbaar als ze eenmaal zijn verwijderd, dus het is mogelijk dat u ze niet meer terugkrijgt.
Als u een app probeert te herstellen die is verwijderd door een derde partij, zoals uw ISP of een overheidsorganisatie, kunt u deze mogelijk niet terugkrijgen.

Door Almeria

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je geblokkeerde sites omzeilen? :: Hoe vaak mag je een tentamen herkansen?
Handige links