Huis > H > Hoe Kan Ik Een Geblokkeerde Site Deblokkeren?

Hoe kan ik een geblokkeerde site deblokkeren?

Wanneer een blokkeringspagina van browserbeveiliging wordt weergegeven: Als u naar de website wilt gaan, selecteert u Website toestaan op deze computer. U hebt beheerdersrechten nodig om geblokkeerde websites toe te staan. Het venster Toegestane website toevoegen wordt geopend en toont het adres dat u wilt toestaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe reset je een geblokkeerde iPad?

Om dat te doen, moet je je aanmelden met je Apple ID op een computer en bovenaan het scherm op 'Alle apparaten' klikken.

Is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren?

De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.
Hoe blokkeer je een website op safari? Zo kun je websites blokkeren in Safari

  1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad en kies voor 'Algemeen';
  2. Druk op 'Beperkingen' en activeer de optie door je beperkingencode in te voeren;
  3. Schakel bovenin de functie in en veeg naar beneden totdat je 'Websites' ziet.

Bovendien, kun je websites blokkeren op je telefoon?

Ja, u kunt websites blokkeren op uw telefoon. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is om een app van derden te gebruiken, zoals BlockSite of Freedom. Met deze apps kunt u websites en apps op uw telefoon blokkeren. Een andere manier om websites op je telefoon te blokkeren is door gebruik te maken van de ingebouwde functies van het besturingssysteem van je telefoon. Op de iPhone en iPad kunt u bijvoorbeeld de ingebouwde functie "Beperkingen" gebruiken om websites te blokkeren. Op Android kunt u de functie "Website blokkeren" in de Chrome-browser gebruiken. Waarom kan ik bepaalde sites niet bezoeken? Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom u een bepaalde website niet kunt bezoeken. De meest voorkomende reden is dat de website uw IP-adres blokkeert. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, bijvoorbeeld als de website alleen in bepaalde landen beschikbaar is of als de website door uw ISP is verboden.
Een andere mogelijkheid is dat de website plat ligt of technische problemen ondervindt. Dit is vaak het geval bij populaire websites die veel verkeer ontvangen. Als de website down is, krijgt u meestal een foutmelding dat de website niet beschikbaar is.
Ten slotte is het ook mogelijk dat de URL die u probeert te bezoeken niet correct is. Zorg ervoor dat u de juiste URL in uw browser invoert en dat u het adres niet verkeerd typt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Adobe Flash Player deblokkeren?

U kunt op het tabblad Beveiliging klikken. Plug-ins en Javascript zijn toegestaan als u dat aanvinkt. U kunt klikken op de Plug-in instellingen.

Hoe deblokkeer je een website op Google Chrome?

Ga naar de map /etc/opt/chrome/policies/managed. Maak of update een JSON-bestand en voer de betreffende URL's in: Voeg de URL's die je wilt blokkeren toe bij URLBlocklist. Voeg de URL's waartoe je gebruikers toegang wilt geven toe bij URLAllowlist. Hoe krijg je een pop up weg? Pop-ups aan- of uitzetten

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Rechten. Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Mensen vragen ook: hoe kom ik van pop ups af?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.
Hoe follow je pop ups? Pop-ups kunnen worden gevolgd door u te abonneren op de RSS-feed van de website of door een softwareprogramma te installeren waarmee u meldingen kunt ontvangen wanneer nieuwe inhoud wordt geplaatst.

Hoe popup blocker uitzetten Safari?

1. Open Safari.
2. Klik op het Safari-menu in de linkerbovenhoek van uw scherm.
3. Selecteer Voorkeuren.
4. Klik op het tabblad Websites.
5. Zoek de sectie Pop-ups en selecteer de optie Pop-upvensters blokkeren.

Door Luella

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je cookies verwijderen Internet Explorer? :: Hoe kun je geblokkeerde sites omzeilen?
Handige links