Huis > H > Hoe Iphone Deblokkeren Zonder Itunes?

Hoe iPhone deblokkeren zonder iTunes?

Methode 3: iPhone deblokkeren via Zoek mijn iPhone (iCloud)

  1. Log in op iCloud, met je Apple ID.
  2. Kies het toestel die geblokkeerd is en kies "Wissen", dit zet je iPhone terug naar de fabrieksinstellingen.
  3. Voer op je iPhone je Apple ID wachtwoord in en start hem opnieuw op, als een nieuwe iPhone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoe doe je een code op een app?

Apps op iPhone vergrendelen met begeleide toegang

  1. Open Instellingen → Tik op Toegankelijkheid. Blader door en open Begeleide toegang.
  2. Schakel het in en tik op Instellingen toegangscode.
  3. Tik op Begeleide toegangscode instellen en voer de gewenste 4-cijferige toegangscode in om het mogelijk maken.
Hoe maak ik een nieuwe iCloud aan? Een Apple ID aanmaken op een ander apparaat

Als u een Apple ID wilt aanmaken op een Apple TV, Android-apparaat, smart-tv of streamingapparaat, kunt u normaal gesproken de stappen op het scherm volgen en uw volledige naam, geboortedatum, e-mailadres of telefoonnummer en een betaalmethode invoeren.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn icloud wachtwoord wijzigen?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw iCloud-wachtwoord kunt wijzigen. Een manier is om naar de Apple ID-website te gaan en u aan te melden met uw Apple ID. Zodra u bent aangemeld, kunt u uw wachtwoord wijzigen in het gedeelte "Beveiliging".
Een andere manier om uw iCloud-wachtwoord te wijzigen is door naar de app "Instellingen" op uw iOS-apparaat te gaan en vervolgens op uw iCloud-account te tikken bovenaan het scherm. Vanaf daar kunt u op "Wachtwoord & beveiliging" tikken en vervolgens uw wachtwoord wijzigen.
Als u problemen hebt met het wijzigen van uw iCloud-wachtwoord, kunt u altijd contact opnemen met Apple-ondersteuning voor hulp. Hoe kom ik achter het wachtwoord van mijn e-mailadres? Er is geen zekere manier om het wachtwoord van een e-mailadres te achterhalen, omdat e-mailwachtwoorden vertrouwelijk moeten blijven. Er zijn echter een paar methoden om het wachtwoord te raden of te achterhalen. Eén methode is om te proberen het wachtwoord te raden, zoals iemands naam, geboortedatum of favoriete sportteam. Een andere methode is om het wachtwoord opnieuw in te stellen door een verzoek in te dienen bij de e-mailprovider. Als de persoon hetzelfde wachtwoord op andere accounts heeft gebruikt, is er misschien een manier om het wachtwoord te vinden door in oude inloggegevens van de account te kijken. Tot slot, als de persoon nog steeds is ingelogd op het e-mailaccount op een apparaat, kan het mogelijk zijn om het wachtwoord te bekijken in de accountinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe maak je een ander wachtwoord?

Je wachtwoord wijzigen

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Beveiliging.
  3. Tik onder Inloggen bij Google op Wachtwoord. Mogelijk moet je inloggen.
  4. Vul je nieuwe wachtwoord in en tik dan op Wachtwoord wijzigen.
Hoe vind ik wachtwoorden op mijn computer? Klik op Start en op Configuratiescherm. Klik in het Configuratiescherm op Gebruikersaccounts onder Kies een categorie om het dialoogvenster Gebruikersaccounts te openen. Open het dialoogvenster Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden.

Hoe kan ik mijn iCloud vinden?

Met iCloud Drive kunt u bestanden online opslaan en uitwisselen. Deze bekijkt en bewerkt u via de app Bestanden op de iPad/iPhone, via de map iCloud Drive op de Mac en via de Verkenner als u iCloud Drive op de Windows-pc hebt gezet. Ook de website iCloud.com geeft toegang tot iCloud Drive. Je kunt ook vragen hoe inloggen in de cloud? U kunt ook vragen hoe u kunt inloggen op de cloud?

Mensen vragen ook: hoe herstel ik mijn apple id?

De technische vraag "People Also Ask: How do I Restore My Apple ID?" is als volgt te beantwoorden:
Om uw Apple ID te herstellen, gaat u naar de pagina Apple ID op de Apple-website (https://appleid.apple.com/). Klik op de knop "Wachtwoord vergeten?" rechtsboven op de pagina. Voer uw Apple ID in en klik op de knop "Volgende". Selecteer de optie "Ik heb geen toegang tot mijn e-mailadres" en klik op de knop "Volgende". Vul de vereiste informatie in en klik op de knop "Volgende". Apple zal u dan instructies sturen over hoe u uw Apple ID kunt herstellen.

Door Canon

Vergelijkbare artikelen

Kan niet meer inloggen op Apple ID? :: Wat is mijn wachtwoord voor Apple ID?
Handige links