Huis > W > Wat Te Doen Bij Deze Site Is Niet Bereikbaar?

Wat te doen bij deze site is niet bereikbaar?

Meestal gaat het om de volgende stappen:

  • Controleer om te zien of de pagina offline is gehaald.
  • Start jouw router opnieuw op.
  • Wis de cache van je browser.
  • Controleer je proxy-instellingen en pas ze aan indien nodig.
  • Schakel antivirus- en firewall-software tijdelijk uit.
  • Flush jouw DNS-cache.
  • Wijzig je DNS-adres.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom doen sommige websites het niet?

Schoon de cache van je DNS op.

Je computer heeft een DNS-cache dat verouderd of beschadigd kan raken, waardoor je soms bepaalde websites niet kunt openen. Soms kun je er door simpelweg je DNS-cache op te schonen voor zorgen dat je je favoriete websites weer kunt openen.
Waarom kan ik niet alle sites openen? Probeer de volgende oplossingen als u een website niet kunt openen.

  • Controleer het adres van de webpagina.
  • Leeg de cache en stel Safari opnieuw in.
  • Controleer uw proxy-instellingen.
  • Neem contact op met de eigenaar van de website.
  • Gebruik de nieuwste versie van Safari.

Daarvan, heeft de verbinding geweigerd?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom de verbinding is geweigerd. De eerste reden kan zijn dat de server down is en niet reageert op verzoeken. Een andere reden kan zijn dat de server niet is geconfigureerd om verbindingen van de client te accepteren. Tenslotte kan het zijn dat een firewall de verbinding blokkeert. Dienovereenkomstig, kan geen verbinding maken met https? Het antwoord op deze vraag is dat als u geen verbinding kunt maken met een website via het HTTPS-protocol, de website waarschijnlijk niet correct is geconfigureerd. HTTPS is de beveiligde versie van het HTTP-protocol, en is vereist voor websites die gevoelige informatie verwerken. Als een website HTTPS niet ondersteunt, is hij mogelijk niet veilig en lopen uw gegevens gevaar.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kan bepaalde sites niet openen Ziggo?

Mogelijke oplossing:

  • Log in op de modem.
  • Ga naar 'Geavanceerde instellingen'
  • Klik op 'DHCP'
  • Vink bij automatische instellingen onder 'DHCPv6 Server' Stateful aan.
  • Klik eronder op 'Wijzigingen toepassen'
Wat dit betreft, heb wel internet maar kan geen pagina openen? Controleer eerst of je modem wel internet verbinding heeft. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het modem direct met een kabel op je computer of laptop aan te sluiten, de draadloze router koppel je dan even los van je modem. Ook dan geen internet? Dan ligt het probleem waarschijnlijk bij je modem of internet provider.

Dus, waarom wordt een website geblokkeerd?

Voorbeelden van malware zijn onder andere virussen, wormen, spyware en Trojaanse paarden. Zodra een site of computer is beschadigd, kan deze worden gebruikt om schadelijke content te hosten, zoals phishingsites (sites bedoeld om gebruikers te misleiden zodat ze hun persoonlijke en creditcardgegevens opgeven). Waarom openen sommige sites niet op Iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom sommige sites niet openen op een iPhone. Een mogelijkheid is dat de site niet is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en alleen werkt op desktop computers. Een andere mogelijkheid is dat de site wordt geblokkeerd door de beveiligingsinstellingen van de iPhone. Ten slotte is het ook mogelijk dat de site plat ligt of technische problemen ondervindt.

Dit in overweging nemend, wat is verbindingsfout?

Een verbindingsfout is een probleem dat optreedt wanneer een apparaat of computer verbinding probeert te maken met een ander apparaat of computer. Er zijn veel mogelijke oorzaken voor verbindingsfouten, waaronder onjuiste instellingen, slechte kabels of problemen met de apparaten zelf.

Door Riker Grenier

Vergelijkbare artikelen

Wat is fout 101? :: Hoe moet je cookies verwijderen Internet Explorer?
Handige links