Huis > W > Waarom Kan Ik Bepaalde Sites Niet Bezoeken?

Waarom kan ik bepaalde sites niet bezoeken?

Schoon de cache van je DNS op.

Je computer heeft een DNS-cache dat verouderd of beschadigd kan raken, waardoor je soms bepaalde websites niet kunt openen. Soms kun je er door simpelweg je DNS-cache op te schonen voor zorgen dat je je favoriete websites weer kunt openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, heb wel internet maar kan geen pagina openen?

Controleer eerst of je modem wel internet verbinding heeft. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het modem direct met een kabel op je computer of laptop aan te sluiten, de draadloze router koppel je dan even los van je modem. Ook dan geen internet? Dan ligt het probleem waarschijnlijk bij je modem of internet provider. Je kunt ook vragen kan een website niet openen? Probeer de volgende oplossingen als u een website niet kunt openen.

  • Controleer het adres van de webpagina.
  • Leeg de cache en stel Safari opnieuw in.
  • Controleer uw proxy-instellingen.
  • Neem contact op met de eigenaar van de website.
  • Gebruik de nieuwste versie van Safari.

Waarom kan ik niet inloggen op een website?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u niet kunt inloggen op een website. Misschien voert u het verkeerde wachtwoord in, of ligt de website plat. Een andere mogelijkheid is dat u geen account hebt bij de website. Waarom worden sites geblokkeerd? Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom een site kan worden geblokkeerd. Het kan zijn dat de site bekend staat om illegale of aanstootgevende inhoud, of dat de site gehackt is en gebruikt wordt om malware te verspreiden of om persoonlijke informatie op te vragen. Het is ook mogelijk dat de site gewoon niet beschikbaar is vanwege technische problemen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe verwijder ik ongewenste sites?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.
Je kunt ook vragen hoe kan je schermtijd zien op iphone? Om het rapport te zien, gaat u naar 'Instellingen' > 'Schermtijd' en tikt u op 'Bekijk alle activiteit' onder de grafiek. Daar kunt u uw gebruik bekijken, limieten instellen voor de meest gebruikte apps en zien hoe vaak het apparaat is opgepakt of een melding heeft ontvangen.7 dagen geleden

Hoe kom ik van Family link af?

Family Link-meldingen in- of uitschakelen

  1. Open de Family Link-app .
  2. Tik linksboven op Menu. Instellingen voor meldingen.
  3. Tik op het type melding dat je wilt wijzigen.
  4. Schakel voor elk kind de functie voor het ontvangen van meldingen in of uit.
Hoe kan je Family link omzeilen? Als u Family Link wilt omzeilen om toegang te krijgen tot beperkte inhoud of websites, moet u een Virtual Private Network (VPN) gebruiken. Met een VPN kun je verbinding maken met het internet via een server die niet wordt geblokkeerd door Family Link. U moet een VPN-app installeren op uw apparaat en vervolgens verbinding maken met een server op een locatie die niet wordt geblokkeerd door Family Link. Zodra u verbonden bent met de VPN, kunt u toegang krijgen tot alle inhoud die u wilt.

Trouwens, hoe koppel je family link?

Family Link is een app van Google die ouders helpt op de hoogte te blijven terwijl hun kind op hun Android-apparaat aan het verkennen is. Terwijl uw kind speelt, kunt u dagelijkse limieten op hun apparaat instellen, kiezen welke apps en games ze mogen gebruiken en de apps die ze downloaden goedkeuren of blokkeren. Je kunt ook zien hoeveel tijd ze op hun toestel doorbrengen en er een bedtijd voor instellen.

Door Locklin Eskridge

Vergelijkbare artikelen

Kan je een website Blokkeren? :: Hoe maak je een site favoriet op iPad?
Handige links