Huis > W > Wat Is Een Push Bericht?

Wat is een push bericht?

Push is Engels voor duwen. Een pushbericht kunt u dus zien als een bericht dat naar u toe geduwd wordt. De telefoongebruiker hoeft een app dan niet te openen om te kijken of er nieuwe informatie is. Hij krijgt die informatie namelijk gepresenteerd op het toegangsscherm van de telefoon of via een melding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe deel je een bericht in je verhaal?

Klik op het bericht dat je wilt delen in je verhaal rechts van het 'vind ik leuk' en 'commentaar' icoontje.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent toon voorvertoning?

De functie waarbij berichten even op het scherm van de telefoon verschijnen, heet 'Voorvertoning'. De afzender en de inhoud van het bericht zijn te zien zonder dat u WhatsApp hoeft te openen. Vervolgens, waarom krijg ik geen melding op mijn apple watch? Als je geen berichten op je Watch ontvangt, kan dat komen doordat 'Berichtgeving' is uitgeschakeld op je Watch. Je schakelt dit gemakkelijk weer in via je iPhone. Open de Apple Watch app op je iPhone en tik op 'Mijn Watch'. Tik op 'Berichtgeving' en daarna op de app waarvan je berichten wil ontvangen.

Je kunt ook vragen waarom krijg ik geen melding van whatsapp op apple watch?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom je geen meldingen van WhatsApp ontvangt op je Apple Watch. Controleer eerst of je meldingen hebt ingeschakeld voor WhatsApp in de instellingen voor meldingen op je iPhone. Je krijgt toegang tot deze instellingen door naar de app Instellingen van de iPhone te gaan, op "Meldingen" te tikken en naar beneden te scrollen naar de lijst met apps. Als WhatsApp hier niet is ingeschakeld, ontvang je er geen meldingen voor op je Apple Watch.
Een andere mogelijke reden is dat de modus Niet storen op je Apple Watch is ingeschakeld. Deze modus legt alle meldingen stil, dus je moet deze uitschakelen als je meldingen van WhatsApp (of een andere app) wilt ontvangen. Je kunt de Niet storen-modus uitschakelen door vanaf de onderkant van het scherm van je Apple Watch omhoog te vegen om het Control Center te openen en vervolgens op het pictogram Niet storen te tikken.
Tot slot is het ook mogelijk dat je niet via Bluetooth met je iPhone bent verbonden wanneer je WhatsApp-meldingen ontvangt. Om meldingen naar je Apple Watch te kunnen sturen, moeten je iPhone en Apple Watch draadloos verbonden zijn via Bluetooth. Als je niet verbonden bent, ontvang je de meldingen niet. Hoe krijg je meldingen van WhatsApp op je Apple Watch? WhatsApp-meldingen verschijnen automatisch op je Apple Watch als je een iPhone hebt waarop WhatsApp is geïnstalleerd en je horloge aan je iPhone is gekoppeld. Als je een iPad hebt waarop WhatsApp is geïnstalleerd, moet je meldingen voor WhatsApp op je iPad inschakelen om ze op je Apple Watch te ontvangen. Ga hiervoor naar Instellingen > Meldingen > WhatsApp op je iPad.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een gesponsord bericht op Facebook?

Je kunt een bericht voor 2 per dag promoten. Afhankelijk van het budget dat je hebt gekozen, is het aan jou hoe vaak en aan hoeveel mensen je gepromote bericht wordt getoond. Hoe hoger het budget, hoe hoger het bericht wordt getoond.

En nog een vraag, wat is notificaties toestaan?

Web push notificaties: Wanneer je een website bezoekt die web push notificaties verstuurt zal je browser vragen of je notificaties wil toestaan. Websites moeten gebruikers expliciet om toestemming vragen voor dit soort notificaties. Dus pas als je dit toestaat, dan ontvang je die notificaties ook daadwerkelijk. Waar staat Berichtencentrum? Meldingen beheren vanuit het Berichtencentrum

Veeg op elk ander scherm vanaf de bovenkant van het scherm omlaag. Onder het kopje 'Berichtencentrum' staan alle meldingen, per app verzameld. In dit overzicht kunt u het volgende doen met een melding: Veeg naar links over een melding.

Bovendien, wat zijn notificaties op je mobiel?

Dit zijn de zogenaamde notificaties die je als gebruiker op de hoogte stellen van belangrijke acties of gebeurtenissen, zonder dat je in de betreffende applicatie hoeft te zitten. Je kunt ook vragen wat moet je doen als je iphone geen geluid maakt? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw iPhone geen geluid maakt. Controleer eerst of het volume helemaal omhoog staat. Als dat zo is, probeer dan je iPhone opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kun je proberen je iPhone te resetten. Ga hiervoor naar de app Instellingen en tik vervolgens op "Algemeen". Scroll naar beneden en tik op "Reset". Tik op "Alle instellingen resetten". Dit zal al je instellingen resetten, maar het zal geen gegevens verwijderen. Als dat nog steeds niet werkt, dan kun je proberen je iPhone te herstellen vanaf een back-up.

Hoe zet ik mijn camera geluid uit iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om je camerageluid uit te zetten op je iPhone. Een manier is om naar uw Instellingen-app te gaan en naar beneden te scrollen naar het gedeelte "Geluiden". Hier vindt u een schakelaar voor "Camerasluiter" die u kunt uitschakelen.
Een andere manier om je camerageluid uit te schakelen is door de volumeknoppen op je iPhone te gebruiken. Als u uw camera open hebt en klaar bent om een foto te maken, drukt u gewoon op de volumeknop omlaag om het sluitergeluid uit te schakelen. U kunt ook op de volumeknop omhoog drukken om het camerageluid volledig uit te schakelen.
Als je snel je camerageluid wilt uitschakelen zonder naar je Instellingen-app te gaan, kun je de volgende snelkoppeling gebruiken:
1. Open de Camera-app op je iPhone.
2. Richt de camera op je onderwerp.
3. Houd de knop volume omlaag ingedrukt.
4. 4. Blijf de volumeknop ingedrukt houden terwijl u een foto maakt.
Deze snelkoppeling werkt zelfs als uw iPhone in de stille modus staat.

Door Bradshaw

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je muziek in je snap? :: Waarom krijg ik geen meldingen van snap?
Handige links