Huis > H > Hoe Open Je Het Knipprogramma?

Hoe open je het Knipprogramma?

Knipprogrammaopenenknipprogramma

Het Knipprogramma gebruiken als u een muis en toetsenbord hebt:

  1. Druk Windows op de logotoets + Shift + S.
  2. Rechthoekige modus is standaard geselecteerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open je .jar bestanden?

Er zijn programma's die het bestand JARJava Runtime Environment openen.

Hoe kan je knippen?

Pc: Ctrl + c voor Kopiëren, Ctrl + x voor Knippen en Ctrl + v voor Plakken. Mac: ⌘ + c voor Kopiëren, ⌘ + x voor Knippen en ⌘ + v voor Plakken. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een schermknipsel in windows 11? Je kunt deze sneltoets gebruiken om een ​​screenshot te maken van bijna elke gewenste vorm met deze sneltoets.

  1. Klik eerst op de app waarvan je een screenshot wilt maken.
  2. Druk vervolgens tegelijkertijd op de Windows-toets + Shift + S-toetsen.
  3. U ziet een bericht-'Teken een vorm om een ​​schermknipsel te maken'.

Hoe maak je screenshot met Windows?

Er zijn een paar verschillende manieren om screenshots te maken met Windows. De meest gebruikelijke manier is door op de knop PrtScn op uw toetsenbord te drukken. Dit maakt een screenshot van je hele scherm en slaat het op in je klembord. Van daaruit kunt u het plakken in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop.
Als u alleen een schermafdruk wilt maken van een specifiek venster, kunt u op Alt + PrtScn drukken. Dit maakt een screenshot van het actieve venster en slaat het op het klembord op.
Als u een schermafdruk wilt maken en deze direct in een bestand wilt opslaan, kunt u het Knipselgereedschap gebruiken. Met dit gereedschap kunt u een specifiek deel van uw scherm selecteren om vast te leggen. U vindt het knipselgereedschap in het menu Start. Hoe maak je een gedeeltelijke screenshot? Er zijn een paar manieren om een gedeeltelijke schermafdruk te maken. Eén manier is om het knipgereedschap te gebruiken. Om het knipselgereedschap te openen, kunt u ernaar zoeken in het menu Start of het vinden in de map Accessoires in het menu Alle programma's. Zodra u het knipselgereedschap hebt gestart, kunt u klikken op het gedeelte van het scherm dat u wilt vastleggen. Een andere manier om een gedeeltelijke schermafdruk te maken is door de Print Screen-toets te gebruiken. Daartoe drukt u op de Print Screen-toets op uw toetsenbord en opent u een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop. Maak in het beeldbewerkingsprogramma een nieuwe afbeelding met dezelfde grootte als uw scherm. Druk vervolgens op CTRL + V om de schermafbeelding in de nieuwe afbeelding te plakken. Vervolgens kunt u de afbeelding bijsnijden tot de gewenste grootte.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welke sneltoetsen zijn er?

Druk op deze toetsOm dit te doen
Ctrl + AAlle items in een document of venster selecteren.
Ctrl + D (of Delete)Het geselecteerde item verwijderen en verplaatsen naar de Prullenbak.
Ctrl + EZoeken openen (in de meeste apps).
Ctrl + R (of F5)Het actieve venster vernieuwen.
Hoe maak ik een print van mijn scherm? Een print screen kun je maken met behulp van de knop 'print screen/ prnt scrn" op je toetsenbord; meestal boven de cijfers aan de rechterkant van je toetsenbord. Vervolgens open je Word en druk je op Ctrl en V (Ctrl ingedrukt houden terwijl je de V intoetst).

Dienovereenkomstig, waar staat het knipprogramma?

Een vensterknipsel is een knipsel van het venster van het bestand of programma waar u het bij gebruikt. Open het document, de foto of de website waar u van het venster een knipsel van wilt maken. Klik in de Taakbalk het pictogram van het Knipprogramma aan. Dus, wat is een schermknipsel? Een schermknipsel is een schermafbeelding van een bepaald venster of gebied op een scherm.

Hoe werkt knippen plakken?

Knippen en plakken is een eenvoudige bewerking die vaak wordt uitgevoerd in tekstverwerking en andere toepassingen. De bewerking wordt uitgevoerd door tekst of andere gegevens te selecteren en vervolgens naar het klembord te kopiëren. Het klembord is een tijdelijke opslagplaats waar gegevens kunnen worden geplaatst voor later gebruik. Als de gegevens eenmaal op het klembord staan, kunnen ze met de opdracht Plakken op een andere plaats worden ingevoegd.

Door Gillett

Vergelijkbare artikelen

Wat is de sneltoets voor knippen? :: Hoe typ je een à?
Handige links