Huis > W > Waarom Werkt Somtoday Niet?

Waarom werkt SOMtoday niet?

Hoe weet je wanneer er een storing is? Op onze statuspagina vind je de de actuele status van de storing. Hier vind je ook wanneer we een update uitvoeren. Tijdens een update is Somtoday even niet bereikbaar en kan het zijn dat je opnieuw moet inloggen in de ELO of app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen hoe log je in somtoday?

Voor SOMtoday kun je gebruik maken van dezelfde inloggegevens als eerder voor het SOM Onderwijsportaal. Je komt dan in het inlogscherm. Vul in dit scherm als 'Gebruikersnaam' het e-mailadres in dat je aan de school hebt doorgegeven met daaronder het door jouw gekozen 'Wachtwoord'. Klik daarna op 'inloggen'. Wat betekent in een som? Als je 2 getallen bij elkaar optelt dan heet dat in de wiskunde een som. Als we kijken naar 4 + 5, dan zijn 4 en 5 de termen. Als je 2 getallen van elkaar aftrekt dan heet dat in de wiskunde het verschil.

Men kan zich ook afvragen: wat is een 5 som?

Een 5-som is de som van 5 opeenvolgende getallen. Bijvoorbeeld, de 5-som van 1, 2, 3, 4 en 5 is 15. En nog een vraag, hoe kan je je wachtwoord veranderen op somtoday? Om uw wachtwoord op Somtoday te wijzigen, moet u naar de pagina "Instellingen" gaan en op de optie "Wachtwoord wijzigen" klikken. Voer uw huidige wachtwoord in en voer vervolgens uw nieuwe wachtwoord in.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat betekent een sterretje op SOMtoday?

Heeft een leerling (nog) niet voldaan aan een toets/opdracht die meetelt voor het rapport, dan plaatst de docent een sterretje. Een leerling is niet bevorderbaar zolang er sterretjes in de lijst staan. Wat is som today? Wat is Somtoday? Somtoday is het hart van onze administratie waarin alle informatie over onze leerlingen en ouders verwerkt wordt. Deze informatie omvat hoofdzakelijk de aanwezigheid van de leerlingen, de cijfers van onze leerlingen alsook het volledige lesrooster.

Wat is SOMtoday ELO?

SOMtoday ELO is een faciliteit voor leerlingen en ouders/verzorgers van Lentiz-scholen die vo-onderwijs aanbieden. 1. U heeft een e-mail gekregen met de inloggegevens voor het portaal van SOMtoday. Kan je Magister hacken? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het antwoord afhangt van de specifieke beveiligingsfuncties die door het Magister-systeem zijn geïmplementeerd. In het algemeen is het echter mogelijk Magister te hacken door gebruik te maken van kwetsbaarheden in het systeem, zoals zwakke wachtwoorden, niet-gepatchte softwarekwetsbaarheden of verkeerd geconfigureerde systeeminstellingen.

Hoe loggen ouders in op SOMtoday?

Ouders kunnen inloggen op SOMtoday door naar de website te gaan en op het tabblad "Ouders" te klikken. Zij worden dan gevraagd hun gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

Door Cardinal Gainforth

Vergelijkbare artikelen

Is som mannelijk of vrouwelijk? :: Wat is een 5 som?
Handige links