Huis > W > Waarom Reageer Je Niet Op Hey Google?

Waarom reageer je niet op hey Google?

Als de Google Assistent niet werkt of reageert op 'Hey Google' op je Android-apparaat, zorg er dan voor dat de Google Assistent, Hey Googleen Voice Match aan staan: Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom doet mijn Sonos het niet?

Sonos app werkt niet

Controleer of je telefoon, computer of tablet is verbonden met hetzelfde netwerk als de Sonos Bridge. Zorg er voor dat je altijd de laatste versie hebt van de Sonos app. Als er verbindingsproblemen met je Sonos systeem zijn, controleer dan eerst of er nog updates beschikbaar zijn voor de Sonos app.
Hoe krijg ik Spotify op mijn Sonos? Let op: bij de meeste streamingdiensten kun je alleen naar Sonos speakers streamen met een betaald of premium account.

  1. Stap 1: open de Sonos app.
  2. Stap 2: open de instellingen.
  3. Stap 3: tik op Muziekservices toevoegen.
  4. Stap 4: kies je streamingdienst.
  5. Stap 5: Streamingdienst toevoegen.

Waar staat SL voor bij Sonos One?

SL staat voor "Stereo Line-In." Dit in overweging nemend, welke sonos voor welke ruimte? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over uw specifieke behoeften en voorkeuren. In het algemeen hangt het beste Sonos-systeem voor een bepaalde kamer echter af van de grootte en de akoestiek van de kamer en van uw budget. Als je een grote kamer met een goede akoestiek hebt, kun je de Sonos Play:5 overwegen, de grootste en krachtigste luidspreker in de Sonos-lijn. Heb je een kleinere kamer of een krap budget, dan zijn de Sonos Play:1 of Play:3 wellicht een betere optie.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Is de Sonos One SL draadloos?

De Sonos One SL is een compacte draadloze luidspreker die je echt overal in huis kunt gebruiken. Ten opzichte van de Sonos One is deze One SL niet uitgerust met spraakbesturing zodat je deze Sonos One SL wireless speaker echt overal zorgeloos kunt neerzetten. Trouwens, is google assistent gratis? Google Assistent is gratis te gebruiken en beschikbaar voor Android en iOS.

Kan ik Hey Google veranderen in iets anders?

Open de Google Assistent op je smartphone of tablet door lang op je thuisknop te drukken, of “Hey Google” te zeggen; Zeg “Ik wil mijn naam voor de Google Assistent veranderen”; Geef vervolgens aan hoe je door de app genoemd wil worden; Bevestig je keuze door “ja” te zeggen, of op het duimpje omhoog te drukken. Hoe praat je met Google Assistant? Er zijn twee manieren om met Google Assistant te praten:
1. Typ uw vraag in de zoekbalk.
2. Zeg "Ok Google" of "Hey Google" en stel vervolgens uw vraag.

Dit in overweging nemend, wat vragen aan google assistent?

Aangenomen dat je vraagt welke soorten vragen je aan Google Assistant kunt stellen:
Je kunt Google Assistant algemene vragen stellen zoals "Wat is het weer vandaag?" of "Wat is het nieuws?".
Je kunt Google Assistant ook vragen stellen over specifieke onderwerpen zoals "Hoe maak ik een taart?" of "Hoe repareer ik een kapotte pijp?".
Als je een Google Home-apparaat hebt, kun je Google Assistant ook vragen stellen over je huis, zoals "Wat is de temperatuur in de woonkamer?" of "Doe de lichten in de keuken aan."

Door Saied Doyle

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit ik mijn Sonos aan? :: Hoe kan ik Sonos verbinden met Google Assistant?
Handige links