Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Sonos Het Niet Doet?

Wat moet je doen als je Sonos het niet doet?

Eerste hulp bij een haperende Sonos speaker

  1. Check je wifinetwerk.
  2. Check je wifi dekking.
  3. Check wifi versterkers.
  4. Check de ethernetkabel.
  5. Check de speaker.
  6. Optie 7: reset de speaker.
  7. Conclusie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan geen verbinding maken met Sonos?

Meestal lost het probleem zich op las je even de Sonos apparaten van de stroom haalt, de router van de stroom haalt (resetten is niet nodig) en weer volledig op laat starten en daarna de Sonos apparaten één voor één weer aansluit (laat ze even helemaal opstarten voor je de volgende aansluit). Hoe verbind je Sonos met nieuwe wifi? In principe wil je 1 component van Sonos met een internet kabel op de router aan te sluiten. Daarna zal het systeem gevonden worden, en kun je via de Sonos software naar instellingen -> geavanceerde instellingen. Hier kun je de draadloze installatie knop indrukken, en kun je Sonos de wifi opnieuw inleren.

Hoe weet je hoe oud je Sonos is?

Als je de Sonos-app op je mobiele apparaat hebt geïnstalleerd, kun je de leeftijd van je Sonos-product bekijken door de app te openen en naar het instellingenmenu te gaan. Eenmaal in het instellingenmenu selecteer je de optie "Over". Hiermee wordt informatie over je Sonos-systeem weergegeven, waaronder de leeftijd van het product. Hoe moet je Sonos installeren? Sonos kan op een paar verschillende manieren worden geïnstalleerd. De eenvoudigste manier is om de Sonos-app op je mobiele apparaat te gebruiken. Je kunt ook de Sonos Controller-app op je computer gebruiken. Ten slotte kun je het aanraakscherm op de Sonos PLAY:5 gebruiken.
Als je de Sonos-app op je mobiele apparaat gebruikt, zorg er dan voor dat je apparaat verbonden is met hetzelfde WiFi-netwerk als je Sonos-systeem. Open de Sonos-app en tik op het tandwielpictogram "Instellingen" in de rechterbovenhoek. Tik op "Systeem" en vervolgens op "Bijwerken & Installeren". Tik op "Installeren" naast de "Sonos" update en volg dan de aanwijzingen.
Als je de Sonos Controller-app op je computer gebruikt, zorg er dan voor dat je computer verbonden is met hetzelfde WiFi-netwerk als je Sonos-systeem. Open de Sonos Controller-app en klik op het tandwielpictogram "Instellingen" in de rechterbovenhoek. Klik op "Systeemupdates" en vervolgens op "Installeren". Volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien.
Als je het aanraakscherm op de Sonos PLAY:5 gebruikt, zorg er dan voor dat de speaker is aangesloten op stroom en op hetzelfde WiFi-netwerk als je Sonos-systeem. Houd de knoppen "Mute" en "Volume Down" op de luidspreker tegelijkertijd zes seconden lang ingedrukt. Op het aanraakscherm verschijnt het bericht "Welkom bij Sonos". Volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dit in overweging nemend, hoe lang gaat een sonos mee?

Sonos stopt met ondersteuning vanaf mei 2020

Sonos gaat vanaf mei 2020 de volgende producten als zogeheten legacy-producten aanmerken: Zone Players (2006) Connect (2006) Connect: Amp (2006)
Welke app heb ik nodig voor Sonos? Voor oudere Sonos producten geldt dat je nog gewoon de vertrouwde Sonos app kunt gebruiken die je altijd gebruikte. Ook voor de nieuwere luidsprekers blijft de vertrouwde Sonos app te gebruiken. De app veranderd alleen van naam.

Kan Sonos op wifi?

De Sonos Roam is een compacte speaker die je kunt gebruiken via wifiverbinding en bluetooth. In huis kan je de Sonos Roam koppelen met wifi en buitenshuis met bluetooth verbinden. De speaker is compact waardoor deze makkelijk mee te nemen is en heeft een accu die gelijk staat aan 10 uur lang luisterplezier. Vervolgens, waarom kan ik radiostation niet afspelen sonos? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen radiozenders kunt afspelen op je Sonos-systeem. Controleer eerst of je verbinding hebt met het internet en of al je Sonos-apparaten zich op hetzelfde netwerk bevinden. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je router en Sonos-controller opnieuw op te starten. Als je nog steeds geen radiostations kunt afspelen, neem dan contact op met de Sonos-klantenservice voor verdere hulp.

Vervolgens, hoe verbind ik mijn telefoon met sonos?

De eerste stap is het downloaden van de Sonos-app op je telefoon. Zodra u dat hebt gedaan, opent u de app en tikt u op het pictogram "Instellingen" in de rechterbovenhoek. Tik in het menu "Instellingen" op "Systeem" en scroll vervolgens naar beneden naar het gedeelte "Controllers". Tik in het gedeelte "Controllers" op de knop "Controller toevoegen" en selecteer vervolgens "Telefoon" in de lijst met opties.
Zodra u "Telefoon" uit de lijst met opties hebt geselecteerd, wordt u gevraagd een PIN-code in te voeren. De PIN-code wordt weergegeven op het scherm van de Sonos-luidspreker waarmee u verbinding wilt maken. Zodra u de PIN-code hebt ingevoerd, tikt u op de knop "Gereed" en wordt uw telefoon verbonden met de Sonos-luidspreker.

Door Hetti Brueggemann

Vergelijkbare artikelen

Kan Sonos ook via bluetooth? :: Hoe zet je een Sonos Roam aan?
Handige links