Huis > H > Hoe Sluit Je Alle Apps Op Iphone 13?

Hoe sluit je alle apps op iPhone 13?

Actieve apps afsluiten in Apple iPhone 13 Pro iOS 15.0

Veeg met je vinger langzaam naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm tot er een overzicht van actieve apps op het scherm wordt getoond. Veeg met je vinger naar omhoog over de gewenste app om de app af te sluiten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Mensen vragen ook: hoe sluit je alle apps op iphone 12?

Vanaf iOS 12 kun je eenvoudig apps afsluiten op een iPhone zonder thuisknop. Veeg vanaf de onderkant van het scherm langzaam omhoog en stop halverwege het scherm. De appkiezer wordt geactiveerd, veeg daarna de voorvertoningen van de apps omhoog om deze volledig af te sluiten. Waar vind ik alle apps? Volg hiervoor onderstaande stappen.

  • Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Play Store (Google Play Store)'.
  • Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op 'Mijn apps'.
  • Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.

Wat dit betreft, wat te doen als je telefoon niet uitgaat?

Als je telefoon niet uitgaat, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Probeer eerst de aan/uit-knop langer ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, probeer dan de batterij eruit te halen en er weer in te doen. Als dat nog steeds niet werkt, moet je je telefoon misschien een fabrieksreset geven. Is het goed om je telefoon af en toe uit te zetten? Er zijn een paar redenen waarom het een goed idee kan zijn om uw telefoon van tijd tot tijd uit te schakelen. Ten eerste kan het de levensduur van de batterij van uw toestel verlengen. Als u uw telefoon langere tijd niet gebruikt, hoeft u hem niet aan te laten staan. Daarnaast kan het uitschakelen van je telefoon ook helpen bij het resetten van eventuele softwarefouten die ervoor zorgen dat je toestel niet meer werkt. Als je vreemd gedrag van je telefoon ervaart, kan het opnieuw opstarten het probleem verhelpen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten?

Om de telefoon opnieuw op te starten bestaat er een knoppen combinatie die je kunt indrukken. Deze voer je uit door twee knoppen tegelijkertijd ingedrukt te houden, tot je toestel opnieuw opstart. Dit zijn: de aan/uit knop en volume omlaag(-) knop. Waar kan ik apps downloaden? Een app downloaden voor je smartphone of tablet doe je in een app store . Daar vind je alle beschikbare apps. Je kunt kiezen tussen betaalde en gratis apps.

Waar kan ik de DigiD app downloaden?

Download de DigiD app via Google Play of via de App Store. De app is geschikt voor mobiele apparaten met besturingssysteem: iOS (versie 10 en hoger) Android (versie 6.0 en hoger) Hoe kan ik de App Store downloaden? Downloaden van de App Store kan op verschillende manieren. Als je een apparaat hebt met iOS 12 of hoger, of macOS Mojave of hoger, kun je de App Store vinden in de Finder-app. Als je eerder een Mac had met macOS Sierra of een andere versie van macOS, vind je de App Store in de Launchpad-app.

Bovendien, waarom kan ik geen apps downloaden op mijn samsung?

Er zijn een aantal redenen waarom je apps niet kunt downloaden op je Samsung. Ten eerste is het mogelijk dat je niet genoeg opslagruimte hebt op je toestel. Als je geen ruimte hebt, kun je geen apps downloaden. Controleer dus of je voldoende opslag hebt.
Ten tweede kan het zijn dat de app die je wilt downloaden niet compatibel is met je toestel. Sommige apps zijn alleen beschikbaar voor bepaalde types toestellen. Controleer dus of de app die je wilt downloaden wel compatibel is met je toestel.
Ten derde kan het zijn dat er iets mis is met de app store op je toestel. Als je de app store niet goed werkt, kun je ook geen apps downloaden. Controleer dus of alles goed werkt met de app store op je toestel.

Door Karoline Bushaw

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer ik een QR code? :: Hoe sluit ik app?
Handige links