Huis > W > Waarom Wordt Adobe Flash Player Niet Meer Ondersteund?

Waarom wordt Adobe Flash Player niet meer ondersteund?

Al in 2017 is aangekondigd dat Adobe in 2020 zou stoppen met de ondersteuning van Flash Player. De beveiliging van het programma blijkt gemakkelijk te kraken, wat het een prooi maakt voor hackers en criminelen. Bovendien werkt Flash niet zo goed op smartphones.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar kan ik Adobe Flash Player downloaden?

Onder Windows moet u Flash Player apart installeren voor Internet Explorer en Firefox, Opera en andere niet-IE browsers. Ga dus met meerdere browsers naar de downloadpagina. Dit geldt ook voor macOS. Google Chrome heeft de Flash-plugin standaard ingebouwd, dus die hoeft u voor Googles browser niet los te downloaden. Wat dit betreft, is adobe flash player gratis? Adobe Flash Player is de officiële software om flash applicaties weer te geven en is gratis te downloaden. Adobe Flash Player is freeware om flash bestanden mee af te spelen. Adobe Flash Player heeft u nodig voor websites die gebruik maken van Flash om spelletjes, filmpjes, animaties of andere zaken weer te geven.

En nog een vraag, waarom kan ik geen video's bekijken?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen video's kunt bekijken. Eén mogelijkheid is dat uw internetverbinding te traag is. Een andere mogelijkheid is dat er iets mis is met de videospeler van uw computer. Tot slot is het ook mogelijk dat de website waarop u de video probeert te bekijken technische problemen ondervindt. Wat kun je doen als een app niet opent? Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als een app niet opent:
Probeer eerst uw apparaat opnieuw op te starten en vervolgens de app opnieuw te openen.
Probeer vervolgens de app bij te werken naar de nieuwste versie.
-Als de app nog steeds niet werkt, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren.
Als geen van deze oplossingen werkt, kun je contact opnemen met de ontwikkelaar van de app.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

En nog een vraag, waarom laden videos niet?

Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Kan je even controleren of er zeker geen Adblocker actief is op je toestel/in je internetbrowser? Sta zeker alle cookies (ook de indirecte) in je internetbrowser toe. Controleer of je over een stabiele internetverbinding beschikt. Waarom kan ik geen filmpjes versturen via WhatsApp? Naast de bestandsgrootte is een ontoereikende internetverbinding de meest voorkomende reden waarom WhatsApp geen video's kan versturen. Meld u aan bij een WLAN-netwerk of verander van locatie om te controleren of de verbinding voldoende is.

Waarom speelt iPhone geen filmpjes af?

Deel 1: Waarom iPhone geen video's afspeelt

Videoformaten zijn niet beschikbaar voor de iPhone. Het is bekend dat Apple een uniek besturingssysteem voor iOS-apparaten heeft uitgebracht om de beveiliging te verbeteren. De iPhone kan alleen videobestanden afspelen in M4V, MP4 en MOV en gecomprimeerd in H. 264 of MPEG-4.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen filmpjes afspelen op whatsapp? Er zijn enkele mogelijke redenen waarom je geen video's kunt afspelen op WhatsApp. Eén mogelijkheid is dat de internetverbinding van je telefoon niet sterk genoeg is om de video te streamen. Een andere mogelijkheid is dat het videobestand zelf corrupt is of niet goed is gedownload. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met de WhatsApp-app zelf. Als je nog steeds problemen hebt met het afspelen van video's op WhatsApp, kun je proberen je telefoon opnieuw op te starten of de app opnieuw te installeren.

Wat is er met Fortnite aan de hand vandaag?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want er gebeurt altijd wel iets met Fortnite. Vandaag kan een dag zijn waarop er nieuwe updates voor het spel zijn, nieuwe in-game evenementen, of gewoon meer mensen die spelen dan normaal. Om een specifieker antwoord te krijgen, kun je het beste iemand vragen die meer bekend is met het spel of online forums bekijken die gewijd zijn aan Fortnite.

Door Millur

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn spellingscontrole terug? :: Wat is de leukste spel van de wereld?
Handige links