Huis > W > Waar Vind Ik De Print Spooler?

Waar vind ik de print spooler?

Hoe kan ik print spooler starten?

  1. Ga naar Start en tik in het zoekveld services.
  2. Druk op enter en zoek Print Spooler.
  3. Klik rechtermuisknop en kies Eigenschappen.
  4. Selecteer bij opstarttype Automatisch en druk Starten.
  5. Start de pc opnieuw op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe print spooler leegmaken?

Typ net stop spooler in de opdrachtprompt, en druk daarna op ↵ Enter . Je ziet een regel met de tekst: De Print Spooler-service is onderbroken. Na een tijdje, en als het met succes is gebeurd, zie je: De Print Spooler-service is gestopt. Verwijder de printopdrachten. Wat dit betreft, kan de print spooler service niet starten? Mocht de Print Spooler service nog steeds niet willen starten, heb je een ander probleem. Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat het systeem door een virus of andere rommel niet goed werkt. Dit zijn de hoofdoorzaken van een niet werkende printspooler.

Hoe kan ik een document uit de wachtrij verwijderen?

Er is geen specifieke methode om een document uit de wachtrij te verwijderen. U kunt het document echter verwijderen door de wachtrij te openen, het document te selecteren en vervolgens op de knop Verwijderen te klikken. Hoe omgaan met printerproblemen? Er zijn een paar dingen die u kunt doen om printerproblemen op te lossen:
1. Controleer of de printer is ingeschakeld en op de computer is aangesloten.
2. Controleer of de printer papier en inkt heeft.
3. Probeer een testpagina af te drukken.
4. Als de testpagina met succes wordt afgedrukt, ligt het probleem waarschijnlijk bij het document dat u probeerde af te drukken. Probeer een ander document af te drukken.
5. Als de testpagina niet wordt afgedrukt, is er mogelijk een probleem met de printer zelf. Probeer de printer opnieuw op te starten en kijk of dat het probleem verhelpt.
6. Als de printer nog steeds niet werkt, moet u mogelijk contact opnemen met de fabrikant van de printer voor verdere probleemoplossing.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat betekent Spooling?

Gelijktijdige bewerkingen van de randapparatuur (1) Het gebruik van een hulpgeheugen als een buffergeheugen om de vertraging tijdens het overbrengen van gegevens tussen de randapparatuur en de verwerkingseenheid tot een minimum te beperken. Men kan zich ook afvragen: kan print opdracht niet verwijderen? Ga naar Start -> Uitvoeren en typ in “NET START SPOOLER”. Hierdoor wordt de print spool opnieuw gestart. Dubbelklik op het printer icoontje rechtsonder (of ga naar Start > Configuratiescherm > Printers > Dubbelklik op de printer in kwestie) en kies Weergave > Vernieuwen. De foute printopdracht zal definitief weg zijn.

Kan Printertaak niet verwijderen?

Lukt het niet om de printtaak te herstarten of verwijderen, dan is de Print Spooler resetten een actie waarmee je je printer weer aan de praat kan krijgen. Deze service bereidt documenten voor en beheert de bestanden die afgedrukt moeten worden. Typ services in het zoekveld van Windows en druk op enter. Kan print document niet verwijderen? Er zijn een paar redenen waarom u een afdrukdocument niet kunt verwijderen. De meest voorkomende reden is dat het document nog in de afdrukwachtrij staat. Om een document uit de afdrukwachtrij te verwijderen, opent u de afdrukwachtrij en selecteert u het document. Klik vervolgens op de knop Verwijderen.
Een andere reden waarom u een afdrukdocument niet kunt verwijderen, is omdat het als standaarddocument is ingesteld. Om het standaarddocument te wijzigen, opent u de afdrukwachtrij en klikt u op het document dat u als standaard wilt instellen. Klik vervolgens op de knop Instellen als standaard.
Als geen van deze oplossingen werkt, is het mogelijk dat het document beschadigd is en niet kan worden verwijderd. In dat geval moet u contact opnemen met de softwarefabrikant voor hulp.

Vervolgens, waar vind ik wachtrij printer?

Aangenomen dat het om een printerwachtrij gaat:
1. Open het Configuratiescherm.
2. Klik op "Hardware en geluid".
3. Klik onder 'Apparaten en printers' op 'Een printer toevoegen'.
4. Klik op "Een lokale printer toevoegen."
5. Selecteer onder "Kies een printerpoort" de poort waarop uw printer is aangesloten.
6. Klik op "Gebruik een bestaande poort."
7. Klik op "Volgende".
8. Kies uw printer uit de lijst met beschikbare printers.
9. Klik op "Volgende".
10. Klik op "Voltooien."

Door Werbel

Vergelijkbare artikelen

Welke app voor thuis sporten? :: Kan iemand namens mijn nummer bellen?
Handige links