Huis > W > Wat Gebeurt Er Als Je Spotify Niet Betaald?

Wat gebeurt er als je Spotify niet betaald?

Als de maandelijkse betaling voor je abonnement mislukt, raak je Premium niet meteen kwijt. We proberen de dagen erna je betaling opnieuw te verwerken. Opmerking: dit is niet van toepassing op betalingen via iDEAL. Als een betaling mislukt, wordt je Premium-abonnement overgezet op een gratis abonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom is Spotify ineens uitgelogd?

Ons platform en de gegevens van onze gebruikers zijn beveiligd, maar soms kan er door een inbreuk op een andere service iemand anders inloggen op je Spotify-account. De volgende situaties kunnen hierop wijzen: Je wachtwoord werkt niet meer. Je e-mailadres is veranderd. Hoe kom ik weer in Spotify? Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen. Als je je e-mailadres of gebruikersnaam bent vergeten, ga je naar de pagina waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen en voer je e-mailadressen in die mogelijk aan je account zijn gekoppeld.

Wat moet je doen als je Spotify niet werkt?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als je Spotify niet lijkt te werken. Zorg ten eerste voor een sterke internetverbinding, want Spotify heeft een stabiele internetverbinding nodig om goed te kunnen werken. Als je een mobiel apparaat gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een ander Wi-Fi-netwerk of gebruik je data.
Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je apparaat opnieuw op te starten of de Spotify-app opnieuw te installeren. Je kunt ook proberen uit en weer in te loggen op je account, of contact opnemen met de klantenservice van Spotify voor verdere hulp. Mensen vragen ook: hoe zet je spotify uit? Het eerste wat je moet doen is de Spotify-applicatie openen. Zodra de applicatie open is, moet je klikken op het tandwiel "Instellingen" in de rechterbovenhoek van het scherm. In het instellingenmenu scroll je naar beneden tot je de sectie "Afspelen" ziet. In de sectie "Afspelen" is er een optie om de "Shuffle" functie uit te schakelen. Zodra u de "Shuffle" functie heeft gevonden, klikt u de schakelaar gewoon op de OFF positie.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe betaal je maandelijks Spotify?

Je kunt op veel verschillende manieren voor Spotify Premium betalen, waaronder:

  1. Creditcard/betaalkaart.
  2. Prepaidkaarten.
  3. PayPal.
  4. Cadeaubonnen.
  5. Betalen via mobiel.
  6. Betalen met prepaid.
Hoe Spotify betalen met cadeaukaart? Een Spotify-cadeaubon verzilveren
  1. Log in op spotify.com/redeem.
  2. Kras voorzichtig het laagje over de pincode op de achterkant van de cadeaubon eraf.
  3. Voer de pincode op je betalingsbewijs in.
  4. Klik op Verzilveren.

Hoe lang duurt het voordat Spotify Premium werkt?

Bij lopende betalingen kan iDEAL tot 5 dagen voor je factuurdatum beginnen met het verwerken van de betaling. Als de betaling mislukt, stopt je Premium-abonnement onmiddellijk en moet je je opnieuw abonneren. Kan geen apparaat selecteren op Spotify? Als je problemen hebt met het selecteren van een apparaat op Spotify, kan dat aan een aantal factoren liggen. Controleer eerst of je apparaten zijn ingeschakeld en op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten. Als dat zo is, probeer dan de Spotify-app opnieuw te starten en vervolgens je apparaat opnieuw te selecteren. Als dat niet werkt, probeer dan de app opnieuw te installeren. Tot slot, als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met de Spotify-klantenservice voor hulp.

Vervolgens, waarom zie ik mijn vrienden niet meer op spotify?

Het eerste wat je moet controleren is of je je vrienden nog volgt op Spotify. Ga hiervoor naar je profielpagina en klik op het tabblad "Mensen". Als je je vrienden hier niet ziet staan, volg je ze niet meer en moet je ze weer toevoegen als vriend.
Als je je vrienden nog steeds volgt op Spotify, is het volgende wat je moet controleren je privacy-instellingen. Standaard toont Spotify je profiel alleen aan mensen die je volgen. Als je je privacy-instellingen hebt gewijzigd in "Privéprofiel", dan kunnen alleen mensen die jij als vriend hebt goedgekeurd je profiel zien. Om uw privacy-instellingen te controleren, gaat u naar uw profielpagina en klikt u op het tabblad "Instellingen".
Als je privacy-instellingen op "Openbaar profiel" staan, kan iedereen je profiel zien, ook je vrienden. Als je vrienden je profiel nog steeds niet kunnen zien, dan is het volgende wat je moet controleren of je blokkering hebt ingeschakeld. Ga hiervoor naar je profielpagina en klik op de tab "Instellingen". Scroll naar beneden naar de sectie "Blokkeren" en controleer of de optie "Alles blokkeren" niet is geselecteerd.
Als je al het bovenstaande hebt gecontroleerd en je vrienden kunnen je profiel nog steeds niet zien, dan is de meest waarschijnlijke verklaring dat ze door Spotify zijn geblokkeerd. Dit kan gebeuren als je bent gerapporteerd wegens overtreding van de Spotify Servicevoorwaarden of als je door de geautomatiseerde systemen van Spotify bent gemarkeerd. Als je denkt dat dit het geval is, kun je proberen contact op te nemen met de klantenservice van Spotify.

Door Shandie

Vergelijkbare artikelen

Is Spotify veranderd? :: Hoe nodig ik familie uit op Spotify?
Handige links