Huis > W > Waarom Kan Ik Spotify Niet Casten?

Waarom kan ik Spotify niet casten?

Eind oktober 2020 ontstaat er een bug in Spotify waardoor casten naar de Chromecast niet meer mogelijk is. Gebruikers ontvangen de melding “Chromecast niet geinstalleerd” – lees hier meer over.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wie luistert mijn Spotify?

Voor het weergeven of verbergen van Activiteit van vrienden: Klik op. in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen. Schakel onder Weergaveopties de optie Ontdek waar je vrienden naar luisteren in (groen) of uit (grijs). Bovendien, waarom speelt spotify andere nummers af? Als je op een mobiel apparaat luistert en je bent niet Premium, dan kun je liedjes alleen in willekeurige volgorde afspelen. In de apps kun je dit nakijken onder Instellingen. Als je niet Premium bent staat daar een oproep om Premium te worden.

Waarom zegt Spotify dat ik offline ben?

Er zijn een paar redenen waarom Spotify kan zeggen dat je offline bent. Eén reden is dat je apparaat niet verbonden is met het internet. Een andere reden is dat je Spotify-account niet premium is, dus je kunt alleen offline naar Spotify luisteren als je een premium account hebt. Tot slot, als je een VPN of Proxy gebruikt, kan Spotify denken dat je in een ander land bent en je daarom niet toestaan om naar muziek te luisteren. En nog een vraag, wat kost spotify 2 personen? Spotify Premium for Family kost $14,99 per maand voor maximaal 6 gezinsleden.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe controleert Spotify Family?

Verificatie van familieleden

We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen: Wanneer ze lid worden. Wanneer de manager van adres verandert. Als we hun adres niet kunnen bevestigen.
Dienovereenkomstig, hoe nodig ik familie uit op spotify? Leden uitnodigen voor of verwijderen uit een Family-abonnement

  1. Ga naar je accountpagina.
  2. Scrol omlaag om je Family-accounts te beheren.
  3. Selecteer de optie om familieleden toe te voegen of te verwijderen.

Waarom valt mijn Spotify steeds uit iPhone?

Vaak zit de oplossing van Spotify problemen op Apple apparaten in het opnieuw installeren van de Spotify software. Maar ook het afsluiten van Spotify en het volledig herstarten van het toestel kan een mogelijke oplossing zijn. Probeer altijd als eerste om je iPhone of iPad opnieuw op te starten. Hoe zet je Time Out scherm uit? Er zijn een paar verschillende manieren om het Time Out scherm uit te schakelen, afhankelijk van uw toestel.
Op een iPhone kunt u naar Instellingen > Algemeen > Automatisch vergrendelen gaan en "Nooit" selecteren. Op een iPad kunt u naar Instellingen > Weergave en helderheid > Automatisch vergrendelen gaan en "Nooit" selecteren. Op beide apparaten kunt u ook drie keer op de thuisknop klikken, vervolgens "Toegankelijkheidsopties" selecteren, naar beneden scrollen naar "Begeleide toegang" en deze op "Uit" zetten.
Op een Android-toestel kunt u naar Instellingen > Scherm > Time-out scherm gaan en "Nooit" selecteren.

Je kunt ook vragen waarom stopt spotify na elk nummer?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Spotify na elk nummer zou kunnen stoppen:
1. Je apparaat kan zo zijn ingesteld dat het na een bepaalde periode van inactiviteit automatisch in de energiebesparingsmodus gaat. Controleer de instellingen van je apparaat om te zien of dit het geval is en, zo ja, schakel het uit.
2. Een andere app op je toestel kan Spotify storen. Probeer alle andere apps te sluiten en kijk of het probleem aanhoudt.
3. Er kan een probleem zijn met je internetverbinding. Probeer je router opnieuw op te starten of maak verbinding met een ander Wi-Fi-netwerk.
4. Er kan een probleem zijn met de servers van Spotify. Kijk op de Spotify Status pagina of er problemen zijn gemeld.
5. Mogelijk moet je de Spotify-app verwijderen en opnieuw installeren.

Door Janeva Lites

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als Spotify niet werkt? :: Kun je Spotify op meerdere apparaten gebruiken?
Handige links