Huis > K > Kan Spyhunter Niet Verwijderen?

Kan SpyHunter niet verwijderen?

In Windows verkenner heb je nu de de-installatiemap van SpyHunter voor je. Klik met de rechtermuisknop op "Uninstall SpyHunter" in Windows verkenner en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat doet SpyHunter?

SpyHunter is een uitgebreid malwareverwijderingsprogramma dat een grote verscheidenheid aan malware aanpakt en elimineert, waaronder virussen, Trojaanse paarden, rootkits, adware en spyware. Het programma is ontworpen om real-time bescherming te bieden tegen malware en andere online bedreigingen, en bevat een verscheidenheid aan functies om je PC te beschermen. Deze functies omvatten een malware scanner, een systeembewaker die schadelijke programma's blokkeert en een register cleaner die fouten in het Windows register herstelt. SpyHunter bevat ook een krachtige reset functie die je PC in zijn oorspronkelijke staat kan herstellen, en een quarantaine functie waarmee je veilig malware van je systeem kunt verwijderen. Is SpyHunter gratis? Nee, SpyHunter is niet gratis. Het is een betaalde software programma dat een gratis proefperiode biedt. Na de gratis proefperiode verloopt, moet u een abonnement kopen om door te gaan met het gebruik van de software.

Door Baily Shuga

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel heeft Squid Game gekost om te maken? :: Wat is een negatieve correlatie?
Handige links