Huis > W > Wat Heb Ik Voor Het Laatst Opgezocht?

Wat heb ik voor het laatst opgezocht?

Ga naar www.google.nl/history. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent. Een overzicht van uw zoek- en surfgeschiedenis verschijnt. Hier staat op welke woorden u bij Google zocht en welke websites u bekeek terwijl u bij Google was ingelogd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, hoe vind ik recente zoekopdrachten?

Zoekgeschiedenis beheren die is opgeslagen op je apparaat

  1. Tik op de Google-zoekbalk op je Android-telefoon of -tablet. Als je de zoekbalk niet kunt vinden, open je de Google-app .
  2. Tik op de recente zoekopdracht en houd deze vast.
  3. Tik op Verwijderen.
Bovendien, hoe verwijder je een zoekopdracht? Dit kan bijvoorbeeld een zoekopdracht zijn die je hebt gedaan op Google of een website die je hebt bezocht in Chrome:
  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar myactivity.google.com.
  2. Scroll omlaag naar je activiteit.
  3. Zoek het item dat je wilt verwijderen.
  4. Tik bij het item dat je wilt verwijderen op Verwijderen .

Wat dit betreft, kan iemand mijn geschiedenis zien?

Nee, tenzij u uw geschiedenis met hen hebt gedeeld, of zij toegang hebben tot uw apparaat, kan niemand uw geschiedenis zien. Hoe kun je zien of iemand op je telefoon heeft gezeten? Er zijn een paar manieren om te zien of iemand aan je telefoon heeft gezeten. Eén manier is om de oproeplijst te controleren. Als er gesprekken zijn die u niet herkent, of als het gesprekslogboek is gewist, kan dat een teken zijn dat iemand op uw telefoon is geweest. Een andere manier is om te zien of er apps zijn gedownload of geopend die je niet zelf hebt gedaan. Tot slot, als de batterij sneller leeg raakt dan normaal, kan dat ook een teken zijn dat iemand op uw telefoon is geweest.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen?

Ga op je computer naar je Google-account. Klik links op Gegevens en privacy. Klik onder Geschiedenisinstellingen op een activiteit of geschiedenisinstelling die je automatisch wilt verwijderen. Klik op Automatisch verwijderen. Dienovereenkomstig, waar blijft verwijderde geschiedenis? Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.

Daarvan, hoe lang wordt zoekgeschiedenis bewaard?

Vervolgens heb je de keuze tussen: Bewaren gedurende 3 maanden, bewaren gedurende 18 maanden of bewaren totdat ik de activiteit handmatig verwijder. Kies een gewenste optie, klik op 'Volgende' en daarna op 'OK'. Dienovereenkomstig, waar is mijn zoekgeschiedenis? Volgens de algemene voorwaarden van Google worden zoekopdrachten opgeslagen in je Google-account. Dit betekent dat als je bent ingelogd op je Google-account, je zoekgeschiedenis wordt opgeslagen op de servers van Google. Dit betekent ook dat je zoekgeschiedenis gekoppeld is aan je persoonlijke account, waardoor deze niet anoniem is.

Hoe wis ik mijn geschiedenis op Samsung?

"Samsung" is niet het enige merk van telefoon. Welk merk telefoon heb je?

Door Derna Balch

Vergelijkbare artikelen

Hoe geschiedenis wissen op smartphone? :: Waarom is mijn geluid zo zacht iPhone?
Handige links