Huis > W > Waar Vind Ik Instellingen Op De Mac?

Waar vind ik instellingen op de Mac?

Systeemvoorkeuren openen om je Mac in te stellen

  1. Via de menubalk: klik in de menubalk (bovenin je scherm) op het Appel-menu () en daarna op Systeemvoorkeuren.
  2. Via het Dock: standaard staat het icoon voor de Systeemvoorkeuren ook in je Dock (standaard onderin je scherm), weergegeven als een grijs-zilver tandwiel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is voorvertoning op Mac?

Technisch gezien is Mac OS app Voorvertoning een applicatie die wordt gebruikt voor het eenvoudig bekijken van een breed scala aan bestandsformaten. Je kunt ook PDF-bestanden bewerken met deze applicatie. Wat dit betreft, welk mailprogramma mac? Dit zijn de beste mail-apps voor de Mac!

  • Spark.
  • Airmail.
  • Unibox.
  • Polymail.
  • Canary Mail.
  • Overig.

Hoe verander ik mijn standaard browser?

Het proces voor het wijzigen van uw standaardbrowser verschilt afhankelijk van welke browser u momenteel als standaard gebruikt.
Als u Google Chrome als standaardbrowser gebruikt, opent u het Chrome-menu door op de drie verticale punten in de rechterbovenhoek van het browservenster te klikken. In het uitklapmenu dat verschijnt, beweegt u uw cursor over de optie "Meer hulpmiddelen" en klikt u op de optie "Instellingen" in het submenu dat verschijnt. In het geopende venster Instellingen zoekt u de sectie "Standaardbrowser" en klikt u op de knop "Maak van Google Chrome de standaardbrowser".
Als u Mozilla Firefox als standaardbrowser gebruikt, opent u het Firefox-menu door te klikken op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van het browservenster. In het uitklapmenu dat verschijnt, beweegt u uw cursor over de optie "Opties" en klikt u op de optie "Algemeen" in het submenu dat verschijnt. In het tabblad Algemeen dat wordt geopend, zoekt u de sectie "Standaardbrowser" en klikt u op de knop "Standaard maken".
Als u Microsoft Edge als standaardbrowser gebruikt, opent u het Edge-menu door te klikken op de drie horizontale punten in de rechterbovenhoek van het browservenster. In het uitklapmenu dat verschijnt, gaat u met uw cursor over de optie "Instellingen" en klikt u op de optie "Geavanceerde instellingen weergeven" in het submenu dat verschijnt. In het venster Instellingen dat wordt geopend, zoekt u het gedeelte "Standaardbrowser" en klikt u op de knop "Standaardapps kiezen op bestandstype". In het volgende venster dat opent, scrolt u naar beneden naar het bestandstype ".htm" en klikt u op de knop "Wijzigen". Klik in het volgende geopende venster op de browser die u als standaard wilt gebruiken en klik op de knop "OK". Waar staat Java op Mac? Java is een programmeertaal die veel wordt gebruikt in verschillende toepassingen. Het is opgenomen als onderdeel van het besturingssysteem op Mac computers.
Java kan worden gebruikt om mobiele, web- en desktopprogramma's te ontwikkelen. Het wordt ook gebruikt in diverse andere softwaretoepassingen.
Op een Mac bevindt Java zich meestal in de map /Library/Java/JavaVirtualMachines.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kom je in het Apple-menu?

Het Apple-menu bevindt zich in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik hierop om Systeemvoorkeuren en onlangs gebruikte apps, documenten en andere onderdelen te openen. Hiermee geef je informatie over je Mac weer, zoals de versie van macOS, het type processor en de hoeveelheid geheugen. Vervolgens, heb ik java nodig op mijn mac? Vereisten van besturingssysteem: voor Java 7 en hoger hebt u een Mac met Intel processor en Mac OS X versie 10.7.3 (Lion) of hoger nodig. Op een Mac wordt Java geïnstalleerd voor het hele systeem en voor alle gebruikers.

Wat betekent Voorvertoning?

De functie waarbij berichten even op het scherm van de telefoon verschijnen, heet 'Voorvertoning'. De afzender en de inhoud van het bericht zijn te zien zonder dat u WhatsApp hoeft te openen. Bovendien, kan pdf niet openen op macbook air? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen PDF's kunt openen op uw MacBook Air. Ten eerste, zorg ervoor dat u een PDF-reader op uw computer hebt geïnstalleerd. Als u geen PDF-lezer hebt geïnstalleerd, kunt u Adobe Reader gratis downloaden. Zodra u een PDF-reader hebt geïnstalleerd, probeert u de PDF opnieuw te openen. Als u nog steeds problemen ondervindt, controleer dan of het PDF-bestand niet beschadigd is. Dit kunt u doen door het bestand te openen in een tekstverwerker zoals TextEdit. Als het bestand corrupt is, ziet u wartaal in plaats van leesbare tekst. Als het bestand niet beschadigd is, kunt u proberen de PDF op te slaan op uw bureaublad en het van daaruit te openen. Als u nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met de persoon die u de PDF heeft gestuurd en controleer of hij u een correct geformatteerd PDF-bestand heeft gestuurd.

Welke Mail heeft Apple?

Vanaf september 2019 biedt Apple vier verschillende e-mailapps: iCloud Mail, Outlook, Gmail en Yahoo.

Door Vernier

Vergelijkbare artikelen

Hoe heet Mail van Apple? :: Waarom kan ik een bestand niet openen?
Handige links